ULLARED & FIKA MED OLA-CONNY

God morgon älsklingar! Här om dagen åkte vi till Ullared/Gekås för att shoppa. Så himla kul! Har aldrig varit där innan så var väldigt taggad!

Obligatoriskt att ha samma träningsoverall när man är på husbilsturne! Haha. Nedan kan ni se en video på vår shoppingrunda 🙂

Men det roligaste av allt var att vi bjöd in legenden Ola-Conny från Ullaredserien till husbilen på fika. Så himla kul att han tog sig tid och kom förbi. Han gav sina bästa shoppingtips och berättade om kärleksbrev han får och vad lycka i livet betyder för honom.

Bjöd honom även på (reklamlänkar till Welloteket) –> Veganska Chokladdragerade Kakaobönor och chokladdragerade mullbär och han tyckte de var så goda!

Självklart spelade vi in allt och ni kan se hela fikan på video nedan. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Eh ni ringde polisen hoppas jag så de får gå igenom bilen efter fingeravtryck och liknande?! Behövs väl också för försäkringen antar jag…

  Petra 2017-07-24 19:13:48
  Svara
 • Älskar att följa er lilla turné! Och så kul med ett stopp i Ullared!

  Josefine 2017-07-24 11:02:54 http://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Älskar er husbilsturné och tillhörande videos. Sjukt bra! Ullared var jag på mycket när jag var barn för min släkt är från Halland så vi åkte förbi påväg dit. Hatade det stället, lyckan var när man fick vara hemma hos farmor själv när mina föräldrar åkte dit eller när man lyckades ”lura” sig ut från kaoset.

  pilla 2017-07-23 12:13:53 http://utochspring.com
  Svara
 • Hej! När kommer oxyflush in igen?

  Ylva 2017-07-23 10:07:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!