GÖTEBORG

God morgon vänner! Först vill jag bara prata lite om de här tapeterna som var på vårt hotell Bellora i Göteborg. Jag blev helt kär i dem. Tyvärr så ger inte bilderna riktigt samma krispiga blåa färg som det var i verkligheten men det var så fint! Är det här kanske en ny kandidat till mitt kontor sedan när jag tröttnat på flamingotapeten?

Men i alla fall var vi i Göteborg i 2 hela dagar och hade det så himla mysigt! Vi gick och åt lunch på vårt favoritställe Open New Doors. Där åt jag deras hembakade glutenfria bröd med egengjord pesto, avokado, grönsaker och en sallad med tahinidressing. MUMS vad god den var!

Efter det tog vi oss en promenad till Liseberg där vi hade en faktisk kväll! Vädret var så himla fint och väldigt kul att träffa så många av er ♥

Vårt fokus var inte att åka massa attraktioner utan att gå på dansbanan. haha. Både jag och Alex älskar bugg och vi försöker lära oss genom att kolla på andra och härma. Vi stod och dansade i 1,5 timme innan vi blev så hungriga att vi fick sluta!

Först hade jag tänkt att vi skulle äta innan vi gick till Liseberg då matutbudet brukar vara så dåligt. Googlade då på veganska restauranger Göteborg och fick upp att Liseberg nu har en helt vegetarisk buffé på en restaurang som heter Green Room. Vi gick dit och fick då reda på att all mat var vegansk och inte vegetarisk. De får inte säga att den är vegansk då de delar kök med en annan restaurang som ej är vegansk. Men jag säger bara WOW vilken bra mat! Vi höll på att gå dit dagen efter och betala inträde till Liseberg bara för att få äta på buffén. Haha.

När klockan var lite efter 21 så skulle vi åka Jukeboxen och vi sitter redo när jag hör en bekant röst ropa mitt namn. Då är det min moster och mina kusiner från Stockholm som står där och ropar. Hade ingen aning om att de var där så det blev verkligen en rolig överraskning. Lite kul för Alex också att hänga med några som vågar åka farliga grejer. Själv hatar jag att åka karuseller och håller mig helst bara till Jukeboxen och slänggungorna eller saker som snurrar.

Vi var nog sist att lämna Liseberg 23.10. Så galet underbar kväll så ville inte att den kulle ta slut! Det var nog en av de bästa under hela husbilsturnén!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Bjöd mina ickevegan-föräldrar på Green Room buffen i söndags och alla var impade! Underbart god mat, speciellt rörorna och majsplättarna <3 Kan dessutom tipsa om restaurangen Andrum som ligger jättenära Open New Doors ifall ni ska äta ute i Göteborg fler gånger. Sjukt prisvärd och god buffe där nästan allt är veganskt 😀

  Isabel 2017-07-21 16:53:16 http://nouw.com/delah
  Svara
  • Svar på Isabels kommentar.

   Ja majsplättarna var så himla goda 🙂 Åh jag Andrum har jag faktiskt också testat. Det var toppen och som du säger väldigt prisvärt! 🙂

   idawarg 2017-07-21 18:13:34
   Svara
 • Men älskar tapeten ???

  Viktoria 2017-07-20 20:32:28
  Svara
 • Så fint Liseberg är. Inte endast för barnen, utan för alla åldrar! Och kul att det fanns utbud för vegansk mat också 🙂

  Caroline 2017-07-20 19:03:18 http://blackmary.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Ja Liseberg är verkligen helt fantastiskt! Skulle kunna gå runt där en hel dagb och bara vara 🙂 Så glatt överraskad av den veganska buffén! 🙂

   idawarg 2017-07-20 19:38:36
   Svara
 • Ett tips nästa gång du är i Gbg är solrosen. Ligger i Haga och har jättegod mat till bra pris? Både vegetariska och veganska alternativ:)

  Lova 2017-07-20 16:16:55 http://www.nouw.com//lovamolin
  Svara
 • Hej Ida! Använder du fortfarande hampa protein eller använder du havre och inflamino istället? Innehåller havreprotein alla aminosyror? Är det lättsmält?

  Linnea 2017-07-20 07:09:02
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Ja jag använder hampaprotein ibland men gillar faktiskt havreprotein och Inflamino mer. Min kropp kan smälta dem bättre. För mig funkar havreprotein toppen. jag tror det innehåller alla essentiella aminosyror. Kramis

   idawarg 2017-07-20 19:49:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!