HÅRVÅRD UNDER SOMMAREN

(Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket)

❥❥❥ Ni hittar kokosolja på tub (här!)

Hur gör du med hårvård nu på sommaren? Alltså rakar du benen varje dag osv?

SVAR: Ja du jag har ingen riktig rutin men jag rakar absolut inte varje dag. Rakar mig ca 1-2 gånger i veckan. Mitt hår är väldigt tunt och ljust på benen. Den enda produkten jag har med mig för kroppen är kokosolja på tub. Så himla bra. Använder den till att ta bort sminket, hårinpackning, rakaning, ansiktskräm och kroppskräm. Haha. Finns inget som är så användbart som kokosolja och PERFEKT nu när vi tagit in den i tub. ÄLSKAR och kan varmt rekommendera den till alla er som älskar kokosolja lika mycket som mig. Skönt att slippa allt kladd som glasburkarna ger när man reser.

Mitt vanliga hår tvättar jag ca 2 gånger i veckan och då försöker jag göra inpackning med kokosolja kvällen innan. Det gör verkligen magi för mitt hår som kan bli väldigt torrt av sol och bad.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skulle du kunna skriva ett inlägg om din hudvårdsrutin med kokosolja? Undrar hur du använder den för att ta bort sminket och om du använder någon annan produkt i ansiktet?
  Tack för en bra blogg!

  Anna 2017-07-19 14:51:49
  Svara
 • Ida, snälla kan du hjälpa mig och svara på den här frågan? Det handlar om alkohol.

  Jag har precis kommit ur ett 3 år långt förhållande, och medan vi var tillsammans var det lätt att hitta på saker utan att dricka. Men nu när jag är singel så känns det som att enda nöjet som finns är att festa, speciellt om man vill träffa nya människor utan att det känns megatöntigt och krystat. Jag har alltid haft ett stort socialt behov, så om jag plötsligt skulle lägga ner alkoholen skulle varken festerna eller mitt liv bli särskilt roligt. De flesta av mina vänner dricker, och jag tycker om att dricka och festa, speciellt med dem. Jag vet precis hur skadligt alkohol är, men just nu känns det som om depressionen och ensamheten utan det skulle bli ännu värre. Har du något förslag på hur man kan tänka i ett dilemma som detta?

  emma 2017-07-19 14:44:31
  Svara
 • Vad smidigt med kokosolja på tub – och ännu smidigare att den kan användas till mer än typ bara hårinpackning!

  Josefine 2017-07-19 13:26:13 http://svenskatrappsteg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!