FALKENBERG

God morgon älsklingar! Vi har minst sagt haft lite problem med husbilen under vår resa. Det började med att vattnet strulade och det kom väldigt lite i alla kranar redan från början. Vi trodde det skulle vara så men när det sedan bara droppade (fast tanken var full) så förstod vi att något var fel. Vi ringde firman vi hyr av och vi fick åka in till en verkstad. Där skrattade de åt oss och sa att vi glömt sätta på elen. Vi visste att elen hade varit på men eftersom vi är nybörjare på det här med husbil så litade vi på dem och vattnet funkade… i 2 timmar. Det var för sent för att ringa in till firman så vi avvaktade. Det slutade i alla fall med att jag själv fick byta vattenpump och vattnet funkade igen.

MEN nu luktar avloppet i köket ruttet och det har det gjort till och från sedan 2:a dagen. Vi har försökt allt och ringt bolaget vi hyr av men utan hjälp. I vår rutt hade vi planerat att bo på hotell i Ystad, Tylösand och Göteborg men vi pallade inte lukten så tog in på hotell även i Falkenberg. Det ångrar jag inte kan jag lova!

Vi tog in på Falkenberg Strandbad som är ett spahotell och jag säger bara WOW så vackert! Rummet var så hemtrevligt och hela hotellet kändes väldigt varmt och personligt.

Spaavdelningen var helt nyrenoverad och så fin! 

Stranden utanför var också otroligt vacker! Sanden var nästan lika mjuk som på Aruba. Kan varmt rekommendera att åka till Falkenberg. Vilket ställe!

Trappan upp till vårt rum var väldigt maffig! Drömmen är ju att en gång i livet äga en villa med en sådan magisk trappa!

På kvällen bokade vi middag på hotellets egen restaurang och förutom att maten var toppen så var utsikten fantastisk. Men det bästa med middagen var ändå efterrätten. Det var en fruktsallad på vattenmelon, granatäpple, passionsfrukt, grapefrukt med en champangesorbet till. MUMS!

Nu är vi i Göteborg och ska åka förbi Åmål och min familj så hoppas att lilla pappsen kan hjälpa oss med husbilen. Känns inte jättebra att betala så mycket pengar (att hyra husbil är svindyrt!) och inte kunna bo i bilen. Så håll tummarna för oss. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Det ser verkligen fantastiskt ut!

  Hanna 2017-07-19 17:32:45 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Men WOW, spahotellet ser helt magiskt ut!

  Josefine 2017-07-19 14:18:17 https://jourstadgavle.se/
  Svara
 • Är det spons så ni fick bo gratis i falkenberg och gbg? 🙂

  anna 2017-07-18 20:00:58
  Svara
 • Ni borde kunna få kompensation för hotellövernattningar i husbilen om ni ber snällt av firman som ni hyr den av. Det är ju något fel på den husbilen ni har fått vilket har lett till merkostnader för det. Hopps resten av resan blir bra ❤️

  Hanna 2017-07-18 18:10:06
  Svara
 • Åh, så himla fint! Jag vann en övernattning med spa där, men blev sjuk och kunde inte åka innan presentkortet gick ut…Herregud vad jag ångrar att jag inte ”bet ihop” och åkte ändå, nu när jag ser bilderna..

  Trist med husbilen, och rätt dåligt att företaget inte hjälper er. Ni ska ju i alla fall verkligen inte behöva betala fullt pris för en bil ni inte kan utnyttja som den är tänkt att utnyttjas :O

  Therese 2017-07-18 15:25:22 http://theresewiksten.se
  Svara
 • Men WOW och vilken jumpsuit! Vart hittade du den?

  Amanda 2017-07-18 14:40:51 http://nouw.com/amandacecilia
  Svara
 • Så synd att det inte gick som planerat men vi är glada att du fick tillfälle att hälsa på oss!
  Hoppas att allt annat gick bra och att ni har haft en underbar semester trots husbilen?.
  Kör försiktigt och hoppas att vi ses!
  Med vänlig hälsning,
  Julio Chang
  Maitre D Hotel
  Falkenberg Strandbad

  Julio Chang 2017-07-18 10:55:43 http://www.strandbaden.se/
  Svara
 • Så tråkigt att det ska strula med husbilen 🙁

  Men vad fint det var i Falkenberg då!
  Alla bilderna var ju helt magiska här! Och blev nästan ”paralyserad” utav den dära öppna spisen 😛 hehe
  Och den dära champagnesorbeten såg inte alls ofrestande ut 😛

  Caroline 2017-07-18 09:23:33 http://blackmary.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!