TYLÖSAND

God söndag älsklingar! Helt galet vad snabbt tiden går när man har kul! Vi har bara några dagar kvar av vår sommarturné och jag vill inte att den ska ta slut! Men i alla fall så hade vi planerat 3 hotellstopp under vår rutt och ett av dem var Per Gessles Hotel Tylösand. Vi har varit där innan och det här kan vara ett av mina favoritställen i Sverige! Tylösand har någon speciell känsla över sig som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men så himla härligt!

När vi kom dit hoppade vi direkt in i After Beachen. Åker ni dit måste ni besöka Tylösand Hotels after beach! Vilket drag!

Efter det mötte vi upp första vinnaren av presentkortet från Welloteket och det blev en supergullig tjej som heter Evelina. Kolla in hennes instagram @foodgeekzsisters som hon har med sin syster.

 Hon och hennes syster kom till hotellet så passade på att bjuda dem på middag där med oss. Så trevligt hade vi och vi käkade 3 rätters veganskt på hotellet. Såååå gott!

Sov som en prinsessa hela natten och vaknade upp till en magsik frukostbuffe. Riktigt bra utbud till oss veganer och även glutenfritt. Alltid när det är glutenfritt bröd så brukar det vara så torrt och smaklöst men här fanns det ett glutenfritt fruktbröd som var så saftigt och gott! Rekommenderar!

Efter det körde jag ett träningspass i gymmet (berättar mer om det i ett inlägg snart). Unnade mig även en helkroppsmassage och njöt av spat innan vi drog vidare. Behöver jag ens säga att det var fantastiskt?! Haha. Spat var även helt nyrenoverat sedan sist vi var där så mycket fint! (Kunde inte fota något där i och med att det var fullt med folk).

Vi hade i alla fall ett grymt bra dygn i Tylösand! Vill tillbaka snart igen 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! För ungefär ett och ett halvt år sen blev jag vegetarian. Enligt mig går det väldigt bra att inte äta kött kyckling eller fisk. Jag har till och med fått med min mamma på att inte äta kött lika ofta. Mina föräldrar är helt öppna för vegetarisk kost och tycker det är superbra att jag inte äter kött eller fågel längre. Det enda de inte gillar är att jag har slutat äta fisk. Vi har pratat om det här och min mamma säger att i fisk finns det ämnen som kroppen inte kan tillverka själv och därför är det viktigt att man får i sig dem genom maten. Dessa ämnen är alltså omega 3 och 6. Mamma är orolig att jag inte får i mig all näring jag behöver. Att jag kommer få näringsbrist tillslut. Därför behöver jag din hjälp! Finns det något man kan äta för att få i sig dessa ämnen? Helst inte kosttillskott eftersom vi har en rätt begränsad ekonomi just nu. Har du nått bra resonemang som bevisar att man verkligen klarar sig utan fiskens omega 3 och protein(hon är också orolig att jag inte får i mig tillräckligt med protein). Du är ju, precis som många andra ett levande bevis på det. Har försökt förklara det för henne men det går inte så bra.
  Skulle vara super tacksam för svar! Kram

  Liv 2017-07-16 23:07:11
  Svara
 • Hur gör du med hårvård nu på sommaren? Alltså rakar du benen varje dag osv?

  Emma 2017-07-16 17:04:30
  Svara
 • Hej Ida! Jag följer din blogg dagligen och gillar den verkligen eftersom man får så mycket inspiration. Men jag har funderat på en sak. Du och din pojkvän bor ju i Stockholm, där utbudet av mat och dryck är jätte stort. Och inte minst om man vill leva som vegan och vara häslosam som mitt mål i livet är. Men många gånger tänker jag på hur svårt det är att leva gott med ett varierande utbud när man bor i en liten ort i skåne, där det knappt finns något, vilket också är jätte svårt när man vill få något färdiglagat men ändå nyttigt. Själv kan jag aldrig köpa något som är färdiglagat med hem, veganskt och nyttigt. Jag älskar att laga mat, för då får jag det på mitt eget vis men det är inte alltid man har tid och ork till detta. Skulle uppskatta att höra dina tankar kring detta 🙂 Tack Ida för en bra blogg och youtube kanal och jag hoppas att du har en fantastisk sommar 🙂 kram på er 🙂

  Louise 2017-07-16 11:14:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!