MITT ANDRA GYMPASS UNDER TURNÉN

God morgon älsklingar! Det har inte blivit så mycket träning under husbilsturnen förutom 2 gympass  och en löprunda. Dock har jag tagit många promenader och kört endel yoga. Men det gör inget. Ibland behöver jag komma bort från gymmet för att hitta motivation igen.

I alla fall så körde jag ett härligt pass på Ystad Saltsjöbads gym i veckan. Var riktigt kul faktiskt och körde 2 triset!

 

TRISET 1

15 squats i cable cross med gummiband
40 utfall
20/ben bakåtkick
X 3

TRISET 2

15/sida enbens marklyft (bild 1 & 2)
15 hoppande squats med gummiband (bild 3 & 4)
30 höftlyft med gummiband
X 3

Med triset så menas det att man kör 3 övningar på rad utan vila som en liten cirkel och sedan vilar mellan varven. En övning som är riktig bra är enbensmatklyft. Fick den som en rehabövning för hamstring för många år sedan när jag hade skadat den och bara älskar den övningen. Har ni inte gjort den så måste ni testa!

Sedan de där hoppande squatsen bränner som attans. Har gummibandet över knäna och häller mig hela tidenn i en böjd ställning och hoppar in och ut ur breda squats. Rumpan bränner verkligen efter det!

Avslutade med 20 bicycle crunch X 3. 

Härligt att få träna av sig lite mellan allt bilåkande. Hur ser er träning ut i sommar? Har ni tränat regelbundet eller chillat lite? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vad roligt att ni besökte min hemstad Ystad ? Trivdes ni? Ystad saltsjöbad är gudomligt!

  Johanna 2017-07-16 09:57:09
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja alltså Ysta var verkligen helt magiskt. Satt precis nu och tänkte på när jag ska åka tillbaka. Vore mysigt med en spatrip under hösten 🙂

   idawarg 2017-07-16 10:19:15
   Svara
 • Intresserad av Träning,Hälsa,Yoga, Vegorecept, vegetarisk mat, musik

  Hélène 2017-07-16 00:08:59
  Svara
 • Hej! Hur tänker du kring kalcium? Jag har varit vegan under ett år och inte tagit några kosttillskott för det, Inte heller ätit några berikade produkter och är nu jätteorolig för mina värden. Borde jag vara det? Tar du kosttillskott för kalcium?

  Lovisa 2017-07-14 22:08:19
  Svara
 • Fick precis hem min order från Welloteket och såg att jag beställt fel spirulina. Fick i pulver och vill ha i tabletter, måste helt enkelt tagit och klickat fel. Kan man skicka tillbaka en produkt till er och byta?

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-07-14 20:52:50 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Vilket fräscht gym 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-07-14 12:02:20 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Älskar enbensmarklyft!
  Jag upplever att det är även lättare att få kontakt med rumpan i den också, jämtemot hur det är med vanlig marklyft.
  Men det beror säkert på att min teknik inte är helt hundra, så vågar då inte heller köra tungt på den. Vilket jag antar är både bra och dåligt det.
  För läst om att marklyft är en av de bästa övningarna som man kan utföra, just för den tar många muskelgrupper. Men har man inte rätt teknik, så kan den vara rent ut sagt farlig…

  Caroline 2017-07-14 09:29:45 http://blackmary.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!