MOT ÖLAND

God morgon! Måste bara säga att Gotland var så fint men alltså Öland! Omg så vackert det är! Innan vi åkte över bron i torsdags så stannade vi i Kalmar och åt på ett ställe som hette Magasinet som någon av er tipsat oss om. Riktigt mysigt var det och vi blev fotade i deras ram av ägaren. haha gulligt kort ju.

Efter att jag la ut denna bilden så var det väldigt många som frågade om min nya mysdress. Ni kan hitta byxorna (reklamlänkar) –> HÄR och tröjan –> HÄR!

Efter det tog vi även lite shopping i Kalmar på Ö&B och Intersport. Vi inhandlade saker som är ett måste när man campar som ex hopfällbara stolar och bord, foppatofflor, samma träningsoveraller, utomhusspel, vaxduk mm. Haha underbart! Nu känner vi att vi börjar komma in i campinglivet här. Sedan hittade vi även dessa magiska stolar. Synd att de inte gjorde samma i vuxenstorlek. Hade lätt köpt!

Sedan tog vi Ölandsbron över och wow vilken utsikt! 

Efter det var det dags att byta om till danskväll på logen. Det är nämligen dansbandsvecka på Öland och det fick vi ju bara inte missa. haha. Så kul! Vi tog några svängar men sedan kom det så många härliga ungdomar och ville prata och fota att vi tyvärr inte hann dansa så mycket. Vi får helt enkelt gå på fler danskvällar under turnén. Så kul att träffa alla härliga ni som kom fram! ♥

Nu ska jag få i mig dagens frulle som består av en supermogen melon, färsk mango med massa blåbär och granatäpple. MUMS! Ha en grym dag finisar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Heej Ida!!! ? Leopardklänningen! Love It! Vart har du köpt den? ? Kram!!

  Fanny 2017-07-11 14:56:15
  Svara
 • Hej Ida, vart kommer dina svarta solglasögon ifrån? 🙂

  Anna 2017-07-10 09:29:58
  Svara
 • Hej Ida!

  Tänkte bara höra om du har tips på någon ekologisk naturlig parfym?
  Har kollat runt en del, men det finns ju både roll on och spray osv, en liten djungel och sen ska det såklart inte vara några konstiga ingredienser i 🙂

  Josefine 2017-07-08 22:22:37
  Svara
 • Om ni inte planerat hela er resa kan jag verkligen rekommendera att campa på isaberg. Där kan man testa på att köra mountain bike, höghöjdsbana osv. Det ligger vid södra Sveriges störta skidbacke så det är fantastiska vandringsleder och natur runt omkring.

  http://www.isaberg.se

  Ellen 2017-07-08 10:37:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!