MAGISKA GOTLAND

God morgon älsklingar! Nu har vi lämnat Gotland för Öland. Har aldrig varit här innan så ska bli kul att upptäcka även denna vackra ö. Har ni några Ölandstips får ni mer än gärna dela med er 🙂

Men bilderna i detta inlägget är från vistelsen på Gotland. Solnedgångarna på Gotland är bannemej oslagbara. Så himla vackra och är så tacksam att vädret har varit bra så man har fått njuta av dem.

Första Almedalskvällen var vi på ett ställe som hette NON och åt veggoburgare och lyssnade på livemusik. Så sjukt goda burgare och det bästa av allt var att Richard Herrey från Bröderna Herreys sjöng min favoritlåt Diggi loo diggi ley. Haha underbart!

I tisdags käkade vi middag på Kallis tillsammans med Ida & Sofie från Ångestpodden och Danne och Christian på Panc Media.

Alltså kolla solnedgången! Den var ännu vackrare i verkligheten då den var helt rosa. Så magiskt att sitta och äta middag och kolla på den!

Efter middagen började Icona Pop spela och de var så bra. Vilket drag!

Träffade även på fantastiska Petter Stordalen. Tycker verkligen han är så cool och inspirerande! Vilken positiv energi och utstrålning han har!

Kan bara summera dagarna på Gotland som helt fantastiska! Tack livet för att jag fick uppleva dem ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Är ni i närheten är Källa glassgård ett tips. De serverar stooora och riktigt goda glassar i en mysig gårdsmiljö. Längesen jag var där så vet tyvärr inte hur utbudet av veganska alternativ ser ut. Annars är Byxelkrok fint eller någon av de två fyrerna, vet att en heter Långe Jan.
  Kramar!

  Felicia 2017-07-09 15:53:30
  Svara
 • Så härligt det verkar 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-07-09 14:36:32 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Ser underbart ut! Måste också fråga var du har hittat din fina vita spetstopp? 🙂

  Vera 2017-07-08 18:57:58
  Svara
 • Åk till Gårdby lantcafé å ät god raw food glass i urmysig miljö! Stenladan i Algutsrum precis efter bron är noomnoom om ni vill köpa lokala närproducerade grönsaker och öländska produkter 🙂 Södra Öland är kanonvackert! Men även Byxelkrok och Neptuni ängar längst, längst upp är galet vackert! Dit rek. jag verkligen er att åka! Önskar er en fin semester!! Pussåkram från en Ölandstok 😉

  Elin 2017-07-07 19:59:52
  Svara
 • Gårdby café och lanthandel på östra sidan av Öland!!!

  Linnea 2017-07-07 16:46:51
  Svara
 • Hoppas ni har en inspirerande vecka! Vart bär det av efter Gotland? Om ni har vägarna förbi småland då får ni höra av er ?.

  Merce 2017-07-07 14:42:23 http://meerc.se
  Svara
 • Se till att ta er ner till södra Öland. Uppe ner det precis ut som vanligt, men neråt får man verkligen ut det Öländska landskapet, underbart! Åk ner till fyren längst ner, kolla på sälar och hälsa på alla djuren <3

  Kajsa 2017-07-07 14:41:12
  Svara
 • Ser helt magiskt ut! Ni kommer få en såå bra resa, ska bli kul att följa!

  Svara
 • Ser ut som ni haft det fantastiskt!

  pilla 2017-07-07 10:57:12 http://utochspring.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!