MIN NYA NYCKEL ÄR MOBILEN

☆ Inlägg i samarbete med Telia ☆

God morgon mina vänner! Är så galet glad att jag fått den stora äran att vara ambassadör och testpilot för Telia och deras nya smarta hem lösning Telia Zone. Så coolt då det finns massa smarta lösningar för hemmet som är anpassade efter mig och mina rutiner.

Det absolut bästa är att jag nu inte längre använder en vanlig nyckel till dörren utan använder min mobil som nyckel då vi installerat ett Gluelås. 

Man öppnar bara appen och via knappar så kan man öppna eller låsa dörren. Så smart och så himla skönt att jag nu inte längre behöver gå och dra med mig nyckelknippan på ex Power Walken. 

Sedan så smidigt nu när vi renoverar och har snickare springandes in och ut hela tiden. När vi var i Barcelona i förra veckan så använde vi den här lösningen för att öppna och låsa efter dem. Så coolt att det fungerar vart som helst man än är i världen. Även bra att om jag går hemifrån och glömmer att låsa så känner. Telia Zone att jag lämnat hemmet och ej låst och då får jag ett sms som påminner mig att jag glömt att låsa. Glue blir helt enkelt smartare med Telia Zone.

Vi kommer även få massa andra bra och coola funktioner via Telia Zone och kommer berätta mer om dem framöver. Vill ni läsa mer om Telia Zone kan ni göra det HÄR.

Vill ni se hur den funkar så kan ni se det i den HÄR vloggen 🙂

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men wow, låter hur häftigt som helst. Men känns det inte lite ”osäkert” ändå? Med tanke på att teknik ibland kan strula?

  Josefine 2017-07-03 10:19:02 http://daystyle.se
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Ja det är verkligen så himla bra. Man kan även öppna med nyckel så man kan ha med sig den i väskan om man känner sig osäker 🙂

   idawarg 2017-07-03 10:50:00
   Svara
 • Men om man fåt slut på batterier på mobilen..?

  ljuva julia 2017-07-03 09:47:02 http://ljuvajulia.se
  Svara
  • Svar på ljuva julias kommentar.

   Man kan ha med sig nyckel i väskan om man har dåligt batteri när man går hemifrån. Själv har jag alltid med mig laddare överallt. haha.

   idawarg 2017-07-03 10:50:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!