HUSBILSTURNÉN ÄR IGÅNG :)

God morgon älsklingar! Nu är vi på väg i vår älskade husbil. Alltså det är sååå mysigt (än så länge)! Haha. Vi åkte sent i torsdags och hamnade direkt i 1 timmes bilkö vid södertälje. Det gjorde att vi inte orkade åka hela vägen till Oskarshamn utan stannade i Norrköping på sidan av en väg i ett bostadsområde. Haha. Så sjuk känsla att man bara kan ställa sig någonstans och sova. Vaknade där bredvid en sunkig gräsmatta med massa söta men gigantiska kaniner. Sedan gick vi till en mataffär som låg bredvid och köpte frukost. Godast och mysigaste frukosten på länge.

För att fördriva tiden när vi körde så gjorde vi Livesändning på instagram och gud vad kul det var! har aldrig kört live innan men var så kul!

Köket i bilen är så gulligt och lagade min första måltid där igår som blev sötpotatis, potatis toppat med krossade tomater, örtsalt och (Reklamlänk) –> Bjäst. Använder bjäst på typ all varm mat och även i dressingar. Jag tycker det smakar lite som parmensan fastg i torr konsistens. I alla fall en riktig smakhöjare fylld med B-vitaminer. Serverade med en sallad på roman, gurka, sockerärtor, avokado och sedan en stor klick tahini. Så enkelt men det godaste jag vet just nu!

Idag är vi på plats på Gotland och ska stanna här i några dagar över Almedalen. Idag regnar det dock massor men ska bli finare imorgon 🙂 Hoppas ni har en fin dag! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Riktigt bra initiativ! Det ska bli spännande att följa er resa 🙂

    Kauppi 2017-07-01 21:42:48
    Svara
  • Så mysigt med husbil! Hyrde det med en kompis i Australien för tio år sedan och åkte runt.

    pilla 2017-07-01 08:27:44 http://utochspring.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!