NYA SOMMARFRISYREN + TAGIT UT LÖSHÅRET

God morgon älsklingar! Alltså ser ni min nya frisyr!Denna magiska hårförvandling är det världens bästa Elin (klick!) som ska ha all credd för! Hur sjukt duktig är hon inte?! Magiska kvinna!Jag ville ta bort allt gult i håret men fortfarande ha kvar min egna färg i botten och det kan jag ju verkligen säga att hon lyckats med 🙂 Sååå nöjd!

Översta bilden är med hårförtjockning och understa utan. Haha helt galet vilket underverk en klippning kan göra för håret. Det ser så mycket tjockare ut när topparna blir fräscha. Känns fortfarande lite konstigt att inte ha några slingor med förtjockning i som fyller ut mitt skadade hår där fram, men jag vänjer mig nog. Det är på god väg att växa ut och mina kokosoljeinpackningar gör verkligen susen 🙂

Ida Warg hår färg hårfärg

Ida Warg hår färg hårfärgIda Warg hår färg hårfärg

Vad tycker ni? Passar jag i den nya färgen och frisyren?

Jag vill så gärna lära mig göra sådana fina vågor som Elin gjorde ovan. Ska jag vara ärlig så suger jag verkligen på att styla håret. Elin skrattade åt mig när jag berättade att det enda jag gör är att duscha och borsta håret. Jag äger liksom inte ens en fön 😀 Haha. Men nu ska jag investera i en ny locktång och sedan så ska Elin lära mig hur jag ska få till håret så här. Ett snyggt hår gör så himla mycket för både utseendet och dagens känsla + att håret håller sig fräschare längre om man får lite volym i det. Har ni några tips på bra locktång så säg till? 🙂 Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej fina du ? Håret blev så super snyggt ? Var har du köpt din tröja du har på dig?

  Sandrq 2017-06-11 22:09:55
  Svara
 • Åh blev jättefint 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-06-09 14:28:02 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Så fin i håret! Passar dig jättebra 🙂

  Carola 2017-06-08 22:35:45
  Svara
 • Hur fint som helst! Du är så vacker <3

  Anna 2017-06-08 21:18:33
  Svara
 • Vad snyggt det blev. Känner för övrigt igen mig med det där med ingen hårfön. Jag borstar också bara håret och sedan får det självtorka. Alternativt att jag flätar det.

  Hanna 2017-06-08 13:01:53 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Du passat otroligt bra i din nya frisyr!! Elin verkar vara en så bra frisör.

  Just nu håller jag på att flytta till en mindre lägenhet. Därför säljer jag av lite grejer för att dels få plats men också för att ha råd med flytten i sig. Kolla gärna in min bloppis –> onlinebloppis.blogg.se

  Kram!

  Amanda 2017-06-08 12:40:57 http://onlinebloppis.blogg.se
  Svara
 • Snyggt och fräscht!
  Elin vet verkligen vad hon gör 🙂

  Och när det kommer till frisyr, så brukar jag själv tvätta håret och sova i fläta. Ibland en ”inbakad” fläta eller 2st ”pippi-Långstrumps” flätor under natten.
  Och dagen därefter släppa ut flätorna lite lätt. Och jämt ”rufsa” till bara det i hårbotten., så att det blir lite volym i håret då med.
  Och då får man ju LIKNADE vågor, så som du har på bilden. Dock så rekommenderar jag att man inte sätter på sig för strama flätor direkt efter hårtvätt då. För just då kan topparna bli fula. Så det blir bäst resultat om håret bara fått halvtorka lite då 😉

  Humm… men du passade väldigt bra i de halvlockiga håret i alla fall. Så en locktång är garanterat inte en så dum investering. Så länge du vårdar väl med kokosoljeinpackningar 🙂

  Caroline 2017-06-08 12:18:28 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Undrar över inpackningarna. är det ren kokosolja du kör eller någon inpackning från nåt märke? Hur ofta gör du dessa? superfint hår!! som alltid 🙂

  malin Billersjö 2017-06-08 12:02:36
  Svara
 • Superfräscht! Håret gulnar ju också i solen under sommaren så bra att ha en kall bas.

  Kan inte du göra ett inlägg om din tandställning? Bilder osv. Funderar verkligen på att skaffa samma som du. Vit på utsidan nere och sen på insidan uppe.

  Har varit och röntgat mina tänder men är orolig inför massa saker och har ingen att fråga då de jag vänner hade tandställning för typ 20 år sen….

  Erikamaria 2017-06-08 11:17:12
  Svara
 • Så snygg!!! vart är jeansen du har på bilden från? 🙂

  Linn 2017-06-08 09:53:02
  Svara
 • Drömhåret! ?? Det passar dig superbra och du är verkligen jättefin i detta ??

  Ellen 2017-06-08 09:23:02
  Svara
 • Jag använder mig av en sån här http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=130720&gclid=CMbE6IDYrdQCFQZkGQodyyIBWg jättebillig och superbra för priset! Virar bara slingan runt locktången, använder således inte klämman, och låter sedan lockarna svalna innan jag tar en tangle teezer försiktigt genom håret. Då blir det oftast rätt stora och fina vågor. Annars vet jag att Kenza har en sån här https://www.lyko.se/poze-hairextensions/poze-5-in-1-hair-styler-locktang-1?gclid=CJ-V3rPYrdQCFQakGAodF_gO6w och då får man ju möjlighet att byta storlek så man kan få de perfekta lockarna utifrån storleken 🙂 En sån hade jag nog satsat på om jag hade haft pengarna. Du är superfin i håret!

  Malin 2017-06-08 09:09:46
  Svara
 • Så fiiiiin ? du passar verkligen i den ”gråare” (inte för att du ser gråhårig ut men du fattar ??) och kallare färgen. Men jag tycker att du borde köpa en plattång istället för en locktång. Personligen har jag lockigt hår naturligt men mina kompisar lockar håret med plattång ibland och jag tycker det ser mer naturligt och finare ut.
  Kram kram

  Anna 2017-06-08 08:14:32
  Svara
 • Du har superfin färg på läpparna också! Vad använder du? ??

  Jenny 2017-06-08 07:42:09
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Det jobbiga är att det är ett läppstift jag fått i en glossybox men som det inte står något på. Haha har panik att den ska ta slut för vet inte vart man kan köpa. Läppstiftets förpaxckning är bara helsvart :S

   idawarg 2017-06-08 09:09:02
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Undrar också över läpparna! Så snygg!!

   B 2017-06-08 09:00:36
   Svara
 • Så himla fint Ida! Nu blev jag också sugen på att klippa mig! ?❤️

  Jenny 2017-06-08 07:40:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!