HAR JAG GJORT BRÖSTFÖRSTORNING?

God morgon älsklingar! Fick en fråga i veckan som löd så här…

”Har du gjort bröstförstoring, gått upp i vikt? Superfint iallafall!”

Det här är inte den enda kommentaren jag fått om mina bröst utan flera både live och på mina sociala kanaler har undrat så kan lika gärna svara.

Jag har inte gjort en bröstförstoring men ibland kan jag vakna upp och fundera på om någon gjort det i sömnen? (Inte för att de är jättestora men de är större än innan). Haha. Om jag har gått upp i vikt vet jag inte då jag inte äger en våg (kan mycket väl hända att jag gjort det) men vad jag vet är att jag gått upp i fettprocent + att jag fått mer balans i mina hormonnivåer.

Låg väldigt lågt tidigare på fettprocenten och jag trivdes inte alls med det. Trots att jag åt mycket så gick jag inte upp i fettprocent så det jag har gjort är att dra ner på träningen och intensiteten på den. Förut tränade jag ganska hårt 5-7 dagar i veckan och nu tränar jag 1-3 pass i veckan som på gym + att jag yogar 1-4 gånger i veckan. Mina gympass är heller oftast inte så tuffa som de var innan och har slutat att köra cardio. Ibland får jag för mig att springa lite men då lägger jag det på en behaglig nivå. Jag har märkt att mina hormoner påverkas på ett negativt sätt av för hård träning så bäst för mig är att hålla den på en lugnare nivå med mindre stress på kroppen. Använder också en naturlig hormonkräm (länkar nedan) som min naturläkare Leif säger att jag ska ta för att hålla hormonerna i balans. Det har funkat på mig.

Så svaret är nej det har inte skett någon bröstförstoring genom kirurgi här inte utan det är mer fett och hormoner som är orsaken.

☆ Länken nedan är en reklamlänk till min webbshop Welloteket ☆

Progesterall hormonkräm hittar ni HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Vilket märke på kokosolja kör du i håret? Upplever du att det hjälpt dina toppar att inte bli slitna? Körde ganska ofta förr men har glömt bort senaste veckorna. Kände nog inte att jag fick resultat 🙁

  Johanna 2017-05-30 17:11:52
  Svara
 • Hur ökar man sin fettprocent utan att gå upp i vikt?

  Ida 2017-05-30 15:05:20
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Får man fråga varför det är intressant? Det spelar absolut ingen roll vad man väger? Vikt är en siffra…?

   Lollo 2017-05-30 17:29:01
   Svara
 • Hej! jag funderar på att testa Progesterall för att jag tror att jag har låga progesteron- och östrogennivåer. Finns det något särskilt man bör tänka på innan man testar krämen? Kan krämen på något sätt ha negativ effekt på hormonbalansen? Om man börjar med den och trivs med den, måste man använda den ”för all framtid” för att ha hormonbalans eller kommer hormonerna stanna på den bra nivån när man slutar med krämen? Tack!

  Anna 2017-05-30 14:41:20
  Svara
 • Du är perfekt precis som du är. Vacker själ = vacker utsida 🙂 Fortsätt med ditt bra arbete. Man märker verkligen att du mår betydligt bättre nuförtiden. Du strålar, är glad och sprider ett mycket sundare budskap.

  Heddan 2017-05-30 10:47:14
  Svara
  • Svar på Heddans kommentar.

   Tack fina du vad glad jag blir

   idawarg 2017-05-30 11:00:45
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Det var så lite så. Tycker det ska spridas mer kärlek <3 Såg vloggen idag. Skrattade för mig själv när du sa till Pärlan att han kunde sätta på dig när han saknade dig 😉 (hihihi man har väl barnslig humor). Har Pärlan någon singelkompis? Han verkar vara en så underbar pojkvän, snäll, tycker om träning, tycker om dig, duktig och ambitiös. Skulle behöva en snäll person i mitt liv.

    Heddan 2017-05-30 17:31:08
    Svara
 • hahha någon har gjort det i sömnen, den var lite kul. 😀
  Du ser sååå fin ut vackra Ida.

  Diana 2017-05-30 07:46:28 http://blogg.alltforforaldrar.se/lamadre
  Svara
 • Jättebra inlägg! ? Va de hormonerna som gjorde att du kom upp i högre fettprocent? Vet att mina hormoner är i obalans då jag har högt testosteron och lågt östrogen och progesteron. Körde med progesterall en tid men fick finnar och fett hår av den 🙁 något du känt av? Och är de möjligt att du kan gått upp något efter parasitreningen? Tänkte köra en kur snart 🙂 kram!

  Jenny 2017-05-30 07:45:31
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Vet inte om det var hormonerna som gjort det. Tror det är mest för att jag dragit ner på träningen och ändrat min kost till vegansk kost. Min kropp har mycket lättare att ta upp näringen från växtbaserad kost. Jag har inte känns av att jag får fett hår och finnar av den. Vet att om man får problem kan det vara att man tar för lite av den eller en övergångsfas kanske. Jag har inte gått upp efter parasitreningen då det var så nyss, men att bli av med parasiter kan balansera vikten både upp och ner. Absolut värt att köra en kur för att testa. Kram

   idawarg 2017-05-30 08:28:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!