UTOMHUSPASS FÖR ÖVERKROPPEN

ARMHÄVNINGAR MOT BÄNK

MOUNTAIN CLIMBERS

DIPS

HOPPREP

VANDRANDE PLANKAN

UTOMHUSPASS FÖR ÖVERKROPPEN
10 Armhävningar mot bänk
20 mountain climbers
20 Dips mot bänk
1 min Hopprep
12 Vandrande plankan
X 3

God morgon mina vänner och glad måndag! Eftersom vädret har blivit så härligt så blir man ju taggad på att träna ute. Känns lite sådär att gå in på ett gym och köra. Därför tänkte jag ge er lite Inspo på ett pass för överkroppen som ni kan köra utomhus.

Är det för svårt så minska antal reps och är det för lätt så öka reps och/eller varv.

Vilka är på och testar veckans pass? Nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en bra blogg och youtubekanal 🙂 jag undrar om du kanske skulle kunna visa lite övningar för att öka rörligheten i höften?
  Tack på förhand 🙂

  LInn 2017-05-31 08:36:20 http://linnriscolls.tumblr.com
  Svara
 • Jag är 16 år och är trött nästan hela tiden. Detta trots att jag sover minst 8 timmar per natt, tränar minst 3 gånger i veckan samt äter en balanserad kost. Jag dricker heller aldrig energidryck eller kaffe. Jag undrar därför om du vet ifall det finns något speciellt jag bör äta eller något kosttillskott jag borde prova? Tacksam för svar<3

  Anna 2017-05-30 18:32:42
  Svara
 • Roligt, jag gjorde nästan exact samma pass idag fast med squats. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  Sofia 2017-05-29 21:15:54 https://sofiacm.com/
  Svara
 • Ida, har du några bra förslag på övningar för armar etc där man inte behöver sätta i/eller använda händerna? Är opererad i min vänstra hand och får därför inte använda den vid träning. Därför är jag i behov av effektiva övningar där man inte behöver använda handen. 🙂

  Nathalie 2017-05-29 09:53:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!