RENOVERINGSKAOS

God morgon älsklingar! Det var ett tag sedan jag uppdaterade er om renoveringen och den kan i stort sett sammanfattas med 1 ord… KAOS! Haha. Nej då! Vi har nu bytt snickare och jag säger bara WOW vad duktiga de är! Stor skillnad på farten mot de förra vi hade. Nu går det undan kan jag säga. Just nu spacklar de, sätter upp lister, målar och fixar till det i köket då förhoppningsvis bänkskivan anländer nästa vecka. Vet inte varför men jag har en känsla av att den kommer vara felmätt. Har varit med om det 2 gånger förut så kanske därför. Men jag håller mina tummar.

Lilla toaletten och också helt utriven och den renoveras för fullt. Där ska vi ha kakel som ser ut som marmor på golvet och sedan måla resten. Tror det får bli någon av de gråa nyanserna vi har i lägenheten. Vi kommer även köra på en sådan toalett som sitter på väggen. Jag gillar verkligen det då det är mycket lättare att städa och få det rent under.

Sedan kommer här några bilder till er som tycker att ni har det stökigt hemma…

Det är väl härligt med renovering ändå? Haha. Snickarna rullar in kl 7.00 och går vid 18.00. Lite svårt har jag att jobba hemifrån då de spelar hög trance musik hela dagarna. Men som gammal discodansare så tycker jag att det är lite kul och peppande också då jag dansade till sådan musik förut. Men LÄNGTAR nu tills allt är klart då jag är säker på att det kommer bli fantastiskt fint!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh alltså er lägenhet är verkligen sååå fin! Kommer bli underbart när ni får i ordning på allting 😀

  http://nouw.com/emmaholen

  Emma 2017-05-29 07:28:55
  Svara
 • Åh hjälp vilken röra. Jag har inte ett dugg stökigt i jämförelse…. Ska bli kul att se slutresultatet sen. 🙂

  Hanna 2017-05-28 21:55:00 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida. Älskar dina youtube klipp å din blogg❤️ Å du är så vacker. Har precis börjat ljusa upp mitt hår efter att ha varit mörk i flera år och mitt hår har blivit så torrt och slitet trots att det är frissör som gör det och jag är noga med att låta det vila emellanåt. Min fråga är hur du sköter ditt hår för att hålla det så fint trots blekning? Du har verkligen jätte gin färg på ditt hår och det ser så friskt och fint ut.?
  Kram sandra

  Sandra 2017-05-28 14:09:34
  Svara
 • Usch får lite stress-syndrom när jag ser oredan. Men det kommer bli fint!

  Erikamaria 2017-05-28 10:34:59
  Svara
 • Du som gillar bananer! Behöver Pärlan nya badbyxor? Se dessa 🙂
  http://carlings.com/sv/Mens-collection/Shorts/All-Shorts/Homebound/Swim-ss17/Aop-Bananas-ss17/

  Heddan 2017-05-28 09:49:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!