SÅ BLEV JAG AV MED MIN IBS

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår bra idag? Själv är jag väldigt förvirrad här då jag inte alls hade koll på att det var röd dag igår? Är det röd dag idag eller jobbar folk? Haha hjälp! Det är så här det blir när man är egen. Alla dagar är samma, det spelar ingen roll om det är måndag, söndag, onsdag eller lördag eller om det är röd dag. När folk i onsdags började skriva trevlig helg förstod jag inget 😀

Men men i alla fall så vet jag att ni har varit väldigt intresserade geonom åren om att höra om mina besök hos min naturläkare Leif. Nu har jag gått regelbundet hos honom i ca 3 år och jag säger bara WOW vilken skillnad. I bloggen ovan så får ni hänga med när jag besöker honom + att jag berättar om vilken resa jag gjort med min mage, hormonobalanser mm.

Har ni frågor så ställ dem nedan så svarar jag på dem i en video inom kort. Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida,
  Jag bor egentligen i Schweiz men kommer till Sthlm för en konferens nästa vecka, och skulle sà himla gärna träffa din Leif. Har du möjlighet att dela hans kontaktuppgifter per mejl? Vore sà tacksam.
  All kärlek, Karolina

  Karolina 2017-06-05 12:36:56
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Hej Karolina! Vad kul och ja Leif är magisk 🙂 Tyvärr så bor han i Hudiksvall och är på semester nästa vecka. Men du hittar honom på http://www.medibalans.se

   Kramar Ida

   idawarg 2017-06-05 16:31:33
   Svara
 • Hej Ida, och tack för en väldigt bra blogg!
  Halkade in här för flera år sedan, och har blivit kvar sedan dess haha.
  Har själv haft ibs i många år. (jippie….) vissa perioder är såklart bättre än andra, men det finns ju tyvärr alltid där. Har väl tänkt att det börjar bli dags att ta tag i att försöka behandla/lindra på symptomen, och blev än mer peppad när jag såg din video. Har ett helt gäng frågor, så hoppas du har möjlighet att besvara dem. Nu kör vi!

  Kan du berätta lite mer om din läkare och kliniken du går till?
  Är även nyfiken att få veta mer om din läke-process som du gått igenom? Från dina första läkarbesök hos Leif, hur processen sett ut med att läka tarmarna (om det är rätt uttryck..)? Hur kostplaner sett ut? Hela upplägget liksom.
  Hur ni arbetat med tillskott, vitaminer osv?
  Kostnader? (kan vara en knepig fråga, men tänkte lite det här kring kostnader för läkarbesök osv. samt hur ofta du går/gått till Leif?)

  Ha det gött!!

  M. 2017-05-31 13:20:23
  Svara
 • Pluggar till ssk och tycker att det är SÅ synd att man inte har mer av detta tänk inom ”vanliga” vården. Hur mycket lidande skulle vi inte kunna hjälpa. Hur många andra sjukdomar kommer inte från en ”sur” tarm? Läkemedelsföretagen tjänar inga pengar på att läkare skulle säga till patienter att ordna sin kost så därför finns det ingen forskning på det och läkaren måste gå efter evidens. Så synd. Pratade med en professor som arbetar med ortopedi om att smärtan av artrosen jag har i ett finger pga gammal skada (hade väldigt ont tidigare) nästan helt försvann när jag slutade äta gluten under ett år. Förstå hur många som exempelvis skulle kunna bli hjälpa med sina ledsmärtor om de la om sin kost. Men återigen – vilket företag ska betala forskning som säger att maten är ”den bästa medicinen”? Trångt!! Hoppas det förändras i framtiden 🙂
  En sak jag funderat på – förespråkar Leif vegansk kost eller skulle du enligt honom få äta kött?

  Anna 2017-05-27 07:21:44
  Svara
 • Handlat från Welloteket och är supernöjd 🙂 blev även jätteglad över den lilla överraskningen som låg i min beställning hehe.

  Ninni 2017-05-27 06:08:22
  Svara
 • (Skickade denna via YT också, vet inte vilken som du kan svara lättast ifrån) 🙂

  Ida! ? Jag har ngr VIKTIGA frågor.
  Först och främst. Du har samma bakgrund som jag, dansare, haft ätstörningar och brinner för kost och hälsa vilket inspirerar och peppar mig varje dag.

  Att bli vegan har hjälpt mig SÅ SÅ mycket i min tillfriskning men har fortfarande inte riktigt koll på Hur mycket mer man måste äta nu när man inte har animalier eller mjölkprodukter med i bilden. Samt att jag blitt så otroligt trött om dagarna :’/ är helt utmattad på morgonen o kommer knappt upp..Allt annat funkar toppen men är det kanske ngt jag inte får i mig tillräckligt med ngt?

  Jag älskar dig verkligen, du är som en magisk storasyster jag aldrig haft. Snälla, har du råd? Så tacksam av hela mitt hjearta. ???

  Satu 2017-05-26 12:54:14
  Svara
 • Verkligen jätteintressant detta, tittade igår :). Har en fråga, har ni något på Welloteket som hjälper mot restlesslegs? Jag äter tillskott av magnesium, men tänker om det finns något mer. 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-05-26 12:16:20 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Det här har egentligen ingenting med inlägget att göra men jag hittar inte din mejl… så jag skriver min fråga här istället.
  Jag vet att du hela tiden tipsar om olika grejer för magen och sånt som man kan köpa på welloteket men när jag väl går in där så känns det som en djungel och jag vet inte ALLS vad jag ska ha.
  Jag har IBS och försöker så gått jag kan vara vegan vilket har hjälp min mage jättemycket men 90% av tiden är min mage väldigt väldigt uppsväld. Jag har inte så mycket problem med förstoppning som jag har haft tidigare utan är mer ute efter nånting som kan hjälpa mot min uppblåsta, spända, illamående mage. Jag har cellenzym hemma men tycker inte att det hjälper mig så mycket, msm har jag testat och vet inte om det var det som funkade eller att det var sommar, jag slappnade av och inte stressade så mycket för jag vet att jag är stressad….omedvetet och inte över nånting speciellt under i grunden stressad eller hur jag ska förklara det.
  Hm, nu blev det långt. Min fråga är om du kan tipsa om några grejer du tycker att jag verkligen ska testa mot uppsvullnad ?
  Tack på förhand!
  /Kajsa
  KAJSA 2017-05-18 17:50:34
  Svara

  Kajsa 2017-05-26 09:45:44
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Samma för mig! Har IBS och att bli vegan har typ gett mig mitt liv tillbaka <3 Förut när jag åt en "standardkost" så kunde jag knappt gå hemifrån. Ursäkta infon men hade kramper och allt bara rann ur mig flera gånger per dag. Fick typ inte behålla nånting. Nu är det så mycket bättre, går på toa "normalt" och har inte ont längre. MEN svullnaden :/ My oh my, vissa dagar vill jag bara gråta för att jag ser gravid ut!! Kan inte ha en snygg tajtare klänning eller topp, för magen putar. Och det gör jätteont att försöka hålla in den. Ibland när jag är på tex fest så går jag och försöker hålla in den ändå, och tillslut får jag så ont att det värker i ryggen pga ansträngningen.
   Hur ska man göra? Vad ska man äta/inte äta? Förstår att det är individuellt, men finns det något man kan tänka på? <3
   Stor kram till dig Ida!

   Rebecca 2017-05-28 08:18:05
   Svara
 • Faktiskt ett intressant ämne, det finns många i min närhet med det här problemet och får leva med det för resten av sina liv känner de. Så om det finns något att göra åt och få bort det helt så är det perfekt för de att veta. Ska tipsa om din blogg. 😀

  Diana 2017-05-26 08:58:57 http://blogg.alltforforaldrar.se/lamadre
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Ja men precis. Läkarna säger ju att man får leva med IBS resten av livet men det behöver inte vara så. ?

   idawarg 2017-05-26 09:01:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!