HUR MÅNGA REPS OCH SET?

God morgon älsklingar! Jag kan säga som så att jag fortfarande har träningsvärk efter tisdagens pass. Gjorde lite fler övningar med gummibandet och jag älskar det! Kommer följa med mig på alla träningar nu framöver då jag köpt ett helt eget. Jag köpte (reklamlänk) DETTA som jag tipsade om förra veckan.

Körde bla. höftlift som någon av er tipsade om. Nu syns det knappt att jag har bandet på men det har jag 🙂 Haha. Körde 40 X 3 av dessa höftlyft.

Avslutade hela passet med att köra denna övningen så många reps jag orkade tills jag tog helt slut. Ska börja maxa lite mer då jag märkt att min kropp börjat vänja sig för mycket och jag blivit bekväm och lat. Ska hädanefter försöka att maxa det sista setet i varje övning framöver.

Hur tänker ni kring set och reps? Hur många reps och set brukar ni köra? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Har du gjort bröstförstoring, gått upp i vikt? Superfint iallafall ? Här kämpar jag på med viktuppgång för fullt men inte mkt resultat. Mest armar det syns mest på ? Ha en fin dag! ?

  Jenny 2017-05-25 12:34:56
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Haha ja du jag funderar själv ibland om jag gjort en bröstförstoring i sömmen 😀 Nej men det är för att jag har högre fettprocent nu än vad jag hade tidigare då jag låg enormt lågt i fett + att mina hormoner är mer balanserade än innan. Vikten har jag ingen koll på då jag inte vägt mig sedan… Kommer inte ihåg 😀 Men jag kan säkert ha gått upp i vikt med 🙂

   idawarg 2017-05-26 07:51:41
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Du menade säkert inget illa med din kommentar, för självklart kan man bli snyggare utav mera ”hull”.
   Men jag är 99,9% säker på att hennes ”fyllighet” beror på något simpelt som en Push-Up BH…

   Men lycka till med din viktuppgång 🙂

   Caroline 2017-05-25 21:41:51 http://blackmary.blogg.se
   Svara
   • Svar på Carolines kommentar.

    Ja push-up BH var det också eller i alla fall en sporttopp som är som en vanlig BH 🙂

    idawarg 2017-05-26 07:52:34
    Svara
   • Svar på Carolines kommentar.

    Nä menade absolut inget illa ? Äter som en häst men ingenting stannar kvar. Funderar om det kan vara parasiter. Tänkte göra en parasitrening och se vad som händer 🙂 Ida vad använde du dig av under din rening? Har du gått upp ngt efter din rening? (Ursäkta vikttjatet) ? Kram

    Jenny 2017-05-26 07:31:16
    Svara
    • Svar på Jennys kommentar.

     Ja parasiter kan ibland vara orsaken. Det skadar inte att göra en parasitdetox. Nu har vi fått in de produkterna jag använde på Welloteket.

     Här hittar du själva örtblandningen som tar död på parasiter och ägg: http://welloteket.se/produkt/para-rizol-gamma-30ml/
     När man gör en parasitrening så är det viktigt att man går på toa regelbundet då örterna kan stoppa upp lite. Jag använde mig då av denna produkten: http://welloteket.se/produkt/oxyflush-med-c-vitamin-120-kapslar/
     Sedan Är det också viktigt att boosta varje dag och även efter reningen med goda magbakterier: http://welloteket.se/produkt/lactovitalis-pro/

     Det var de produkterna jag körde i ca 6 veckor och var noga med att trappa upp efter beskrivningen med örtpreparatet. Kramis

     idawarg 2017-05-26 08:17:31
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Tack snälla Ida! Ska kolla in de direkt ☺️ Känner du av någon skillnad sen du gått på kuren? ? Kram

      Jenny 2017-05-26 19:54:25
      Svara
 • Hej Ida! Såg din video ang ibs, tror inte att det är det jag har, upplever inte smärta eller så men är däremot KONSTANT uppblåst och varit det mer eller mindre i 8 månader skulle jag säga .. det är såklart väldigt frustrerande, försöker dra ner på laktos & gluten men tycker inte att jag överkonsumerar något direkt! När det kommer till tillskott och sånt, är det något du tyckt har hjälpt mer mot just uppblåst mage? Förstår såklart att det är en helhets grej och att det tar tid att hitta en balans men tänkte att jag kunde höra efter i alla fall 🙂 kram!

  Martina 2017-05-25 11:59:49
  Svara
 • 3 x 10 eller 15 (om det är tungt.)
  Annars 3 × så många jag orkar vid träning utan redskap.

  Erikamaria 2017-05-25 10:10:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!