INVIGNING AV PETTER STORDALENS HOTELL

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår bra i de underbara vädret som har kommit till oss 🙂 Helt sjukt då jag förra veckan gick runt i vinterjacka och frös och nu är typ sommaren här. Vad hände? I fredags var det helt galet varmt och jag hade ingen aning om det när jag gick hemifrån utan slängde på mig fakepälsen i farten och höll på att svettas ihjäl! Haha.

Efter jobbet i fredags ringde min kära pojkvän och frågade om jag ville följa med en stund på ett litet event som Petter Stordalen höll i. Jag sa att jag inte kände mig på topp då jag hade svettats på lagret en hel dag. Han sa att det bara var ett litet event och att det inte spelade någon roll. Jag hängde med och möts av värsta röda mattan. Hahaha hjälp! Försökte smita men det gick inte så bra 😀 Kände mig väldigt underklädd bland allt annat folk där men skitsamma. Det var hur trevligt som helst!

De som planerat eventet kunde ju inte ha valt en bättre dag! OJ vad vi njöt av den magiska takterrassen på Stordalens nya hotell. De bjöd oss även på vegansk sushi bowl som var magisk! Riktigt trevlig och lyckad kväll!

Nu ska jag kila iväg en snabbis till gymmet och sedan ska jag på picknick med min kompis Madde och hennes 2 söta små barn. Ha en fantastisk söndag ☆ Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad roligt med event! 🙂

  Hanna 2017-05-22 07:29:12 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Men så kul att få gå på sånt där :). Tycker ni var hur snygga som helst på bilden :), du ser inte det minsta underklädd ut :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-05-21 23:28:27 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Var uppe på TAK förra vändan när det var finväder, var dock galet med folk och AWade så vi satte oss inne i hotellet. Det var också topp! Alltid kul när nya ställen öppnar.

  pilla 2017-05-21 13:22:37 http://utochspring.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!