FUCK CANCER

God morgon älsklingar och god fredag! Nu i veckan så har jag haft pysselvecka. Jag har en kompis som jobbar på Ung Cancer som frågade om jag kunde hjälpa till att pärla Fuck Cancer armband och självklart kunde jag det. Det är nämligen så att de ska försöka slå världsrekord imorgon då de ska försöka komma upp i 21 000 pärlade armband. De behöver all hjälp de kan få så har ni tid över imorgon och bor i närheten så gå och hjälp till! 🙂

20 maj klockan 12-16
Göteborg, Linnéplatsen
Stockholm, Radisson Blu Waterfront
Norrköping, Kunskapsgymnasiet
Malmö, Clarion Malmö Live

För mer information gå in på  www.ungcancer.se

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD ♡

Nu ska jag sätta fart här och kila iväg till Wellokontoret där det är fullt ös medvetslös och i eftermiddag/kväll är det poddinspelning. Woop! Ha en fin fredag alla! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Jag är 16 (fyller 17 i år) och är vegan, men har blivit lite orolig att inte få i mig tillräckligt med calcium på sista tiden. Min mamma tjatar hela tiden om att jag kommer få benskörhet, vilket jag inte vill! Tar en kapsel OmniVegan och en matsked melass varje dag, samt äter mycket spenat och broccoli för att få i mig detta. Brukar du tänka på ditt calcium-intag? Vad äter/tar du isåfall? Tacksam för svar!

  Amanda 2017-05-19 21:35:30
  Svara
 • Vilken bra grej!

  Hanna 2017-05-19 19:45:44 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Du är fantastisk <3

  Camilla 2017-05-19 13:55:16
  Svara
 • Yes vad fina! Har velat ha ett lite mer ”stilrent” FUCK CANCER armband så himla länge! Har själv gjort två operationer det senaste halvåret pga cancer och vill fasen ha ett sånt här jäkla armband! Ska även dyka upp i Malmö och pärla lite med dom! Tack Ida! <3

  Bunny 2017-05-19 09:30:59 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!