DEN J*VLA ÖVNINGEN!

God morgon älsklingar! I lördags så hade jag 2 av mina bästa vänner och deras barn hemma hos mig på fika. Det var så himla mysigt och det var full rulle i flera timmar. När de gick så tog jag sällskap med dem för att gå till gymmet. Då glömde jag mina träningsskor i barnvagnen så fick helt enkelt köra utan skor. Men det är faktiskt också bra då man även tränar fotstabiliteten. Förut när jag dansade hade jag jättestarka fötter men efter 6 år med fötterna i skor är de nu 2 otränade döda fiskar. Haha.

Att träna fötter och underben glömmer många och det kan leda till problem med resten av kroppen som knä-, rygg-, höftproblem mm. Jag måste börja stärka upp dem igen och en bra grej är att träna just barfota.

Vissa maskiner kan dock vara lite obekväma att köra barfota så istället för vanlig benpress så körde jag enbenspress i chinsmaskinen. Var så längesedan jag gjorde denna övning men kom nu på att den är superbra för mig för att hitta kontakten med rumpan. Den ser lite lustig ut men så bra. Någon av er som testat? 

När jag ändå var vid chinsmaskinen så passade jag på att träna lite pull-ups och chins. OMG säger jag bara. För ett år sedan kunde jag göra 3-5 breda chins utan hjälp. Har inte testat utan hjälp men efter att ha kört med hjälp så inser jag nog att det absolut inte skulle funka utan hjälp nu. Haha dags att ta tag i denna j*vla övningen. kan nog vara en av de tyngsta övningarna för mig då mina armar typ är 3 mil långa 😀

Kan ni göra chins?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • HEJ
  Har som mål att klara chins innan året är slut! Helt ärligt går det sådär pga var sjuk en längre tid under första delen av året och kunde inte träna över huvud taget… Men, nu är jag mer driven än någonsin och har motivation på topp.
  Din blogg peppar mig så himla mycket, tack tack TACK! Stor kram!

  Malin 2017-05-19 09:20:08
  Svara
 • Hej Ida,
  Chins är en superbra och effektiv övning. Jag har samma problem som du, smal men stark kropp, och oändligt långa armar. Jag har bara ett råd. Fortsätt öva på dem!!! När du klarar över 8 i assist maskin går du över till bara egen vikt. Jag började med två (dåliga) reps och klarar idag 3 set med 5 reps vardera. Efter typ två år. Älskar dem numera!
  Lycka till,
  Hanna

  Hanna 2017-05-18 06:43:12
  Svara
 • Hej! Undrar bara vilken kamera du använder till dina vloggar och om du har nåt tips på en budgetkamera som är bra att filma med? <3

  Filippa 2017-05-17 18:26:29 http://nouw.com/filippaml
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga om MSM. Jag har ätit MSM i kanske 6 veckor nu. Innan jag började med det hade jag jättefin hy i ansiktet, fick nästan aldrig finnar. Under hela min MSM-period har min hy blivit hemsk! Har alltid jättemånga stora finnar. På vardagarna äter jag en ganska ”clean” vegansk kost med mycket frukt och grönt så jag tror inte stt det är kosten som är problemet… vet du om det är möjligt att vara överkänslig mot MSM? Jag ska gifta mig i sommar och överväger att sluta med MSM helt faktiskt för annars kommer jag att vara en otroligt finnig brud. Snälla hjälp mig ❤️

  Madeleine 2017-05-17 07:41:08
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Jag förstår och en dålig hy är en vanlig biverkning av utrensning. Testa dra ner dosen lite och se om det blir bättre och höj sedan dosen långsamt igen. Eller så börjar du igen efter bröllopet 🙂 Kramis

   idawarg 2017-05-17 11:07:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!