UTEBILVEN MENS

☆ Inlägget innehåller reklamlänkar till min webbshop Welloteket ☆

Hej ida! Har tre frågor som jag hoppas hoppas du hinner svara på.

1. Första frågan är hur din mage mådde efter havreproteinet?
SVAR: Den mådde toppen. Inga problem alls. Tycker även att (reklamlänk till Welloteket) havreproteinet smälte in väldigt bra i smoothien.

2. Gör du samma smoothie med 2 bananer, mango osv när du har inflamino i eller vad gör du för smoothie då? Hur mycket inflamino har du i?
SVAR: Ja det gör jag. Beroende på hur hungrig jag är så kan jag variera mängden bananer och mango. Är  jag hungrig har jag 3-4 bananer och är jag mindre hungrig så har jag 2. Jag har ca 1 skopa (reklamlänk till Welloteket) Inflamino i.

3. Jag har inte haft min mens på över ett år och jag har testat hormon krämen och maca, nu har doktorn skrivit ut p-piller men jag vill helst inte stoppa i mig hormoner… har du tips? Hur kan man höja sitt östrogen?
SVAR: Jag förstår och jag har haft samma problem och jag vägrade också stoppa i mig mer p-piller. Vet inte hur länge du har ätit krämen och Maca men det är ingen quick fix utan man kan behöva använde det ett tag för att få effekt. Men varken krämen eller Maca kommer hjälpa om du inte äter ordentligt, tränar för mycket, stressar för mycket eller har för lite underhudsfett. Mina bästa tips är att träna mindre och ät mer ett tag tills den kommer tillbaka. Kolla även över hur mycket du stressar? För mycket träning, för lite mat och stress i kombination är ofta orsaken till utebliven mens om det inte beror på någon sjukdom. Men antar att din läkare redan kollat det.

Öka mängden mat ett tag och ett tips kan vara att äta mycket pumpafrön då de innehåller en del järn och fetter som kan vara bra. (Reklamlänk till Welloteket) Spirulina kan också göra magi då det innehåller järn och folsyra.

4. Kan du inte visa mer vad du äter till frukost, kvällsmat osv? Du är bäst kram
SVAR: Haha jo det kan jag men det tar vi i ett annat inlägg 🙂 Kramis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag hade inte mens på ca 2 år och en läkare skrev ut p-piller till mig. Jag äter dem just nu men jag skulle helst vilja vara utan. Jag tog blodprover som visade att jag hade mycket testosteron, min mamma har samma sak. Kan det finnas någon annan lösning än p-piller? Jag tror inte att mindre träning och mer mat hjälper ifall problemet har gått i arv.

  Ell 2017-05-14 12:55:14
  Svara
 • Hej! <3!
  Vad använder du för hårprodukter för att hålla ditt blonda hår så fint?

  Jenny 2017-05-12 17:46:20
  Svara
 • Vad finns det för alternativ på preventivmedel om man inte vill ha i sig massa hormoner av alla slag. Hört om en del naturliga preventivmedel, är det något du provat och vad tycker du isf om det? Kram & tack för att du är så bra

  Amanda 2017-05-12 14:35:01
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag håller faktiskt på att skriva på ett inlägg om det som kommer upp nästa vecka så håll utkik 🙂

   idawarg 2017-05-12 15:04:27
   Svara
 • Hej! Måste tillägga här att får man för lite järn från maten så kan mensen också utebli. Svårare är det ju att få i sig tillräckligt med vegetarisk kost tyvärr och äter t.ex gröt så har jag läst att man skulle behöva äta nåt med c-vitamin på samma gång för att kunna ta upp järnet från gröten.

  Johanna 2017-05-12 09:03:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!