DET PINSAMMASTE JAG GJORT

♥ Video i samarbete med Bonusway ♥

God morgon älsklingar! Hoppas ni har en fin helg och glad valborg på er. Jag vill bara säga att ni måste se min nya video jag postade idag. Det är något av det pinsammaste jag gjort fast så sjukt kul var det! Jag låtsas nämligen ta studenten för en dag och går runt i Stockholm och gör sjukt jobbiga utmaningar. När jag kollar på videon fattar jag inte hur jag vågade? haha. Hoppas ni gillar videon 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ska kika 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-30 21:58:48 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida, för något år sedan gjorde du ju ”hitta träningskompis-inlägg” eller vad man ska kalla dem. Där man kunde kommentera ort och sådär och sen kanske någon nappade på det, kan du inte göra så igen?:)

  Felicia 2017-04-30 21:05:09
  Svara
 • Haha hade jag tagit studenten hade jag lätt hyrt in dig som stämningshöjare! =)

  Mona 2017-04-30 21:02:25 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Haha älskar det! Du är så himla härlig???

  Louise 2017-04-30 12:12:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!