STATUS PÅ RENOVERINGEN

God morgon älsklingar! Tänkte köra en liten update på hur det går med lägenheten då det var längesedan jag gjorde det här på bloggen. Det ekar fortfarande tomt här i lägenheten då vi inte har fått några möbler alls. Just nu har vi 2 fåtöljer, 1 litet sidobord och en säng. Thats it! Haha. Idag anläder soffan och fåtöljen och jag är sååååå taggad! Wohoo äntligen får vi något mjukt att sitta i. Dock har jag inte bestämt vad vi ska ha för soffbord och matta till. Har ni tips så kom gärna med dem? 

Ovan ser ni bilden på vårt ”finrum”. Det är här soffan och fåtöljen ska stå + att vi ska få in ett matbord som även det är på väg. Just nu används detta rum till yogarum vilket är helt magiskt att yoga under min älskade kristallkrona från Markslöjd. LOVE IT!

I sovrummet står just nu madrasserna rakt på golvet då vi väntar på sängstommen som kommer nästa v. Lyssnade på er och tog den vita med förvaring från Ikea. Så tacksam för all feedback på den och alla som köpt den verkade gill den så ser fram emot att ta emot den. Sedan står min tavelvägg och TV:n på golvet och skräpar. Vågar inte sätta upp något för ens vi får de stora möblerna och ser att de funkar. Vi har även satt upp en lampa från Flos i taket här.

I köket är det total kaos just nu. Här väntar vi på rörmokare, elektriker, kakel men framförallt bänksivan. Den är äntligen beställd och kommer om 5-6 veckor. Suck! Innan det kommer tyvärr köket stå helt stilla då vi varken kan måla, sätta kakel eller fixa något innan det. Härjedals kök som ansvarar för köket var gulliga och satte in en provisorisk bänkskiva så vi i alla fall kan hacka mat och använda spisen. SÅ TACKSAM! Men förutom allt kaos så ÄLSKAR jag luckorna! Det blev till och med lite finare än vad jag trodde. Köket kommer bli magi när det väl är klart! Den som väntar på något gott…

Sedan har vi ju då mitt älskade kontor. Även här blev det en Flos lampa. Tycker de är så fina så kunde inte låta bli 🙂 På torsdag kommer mitt nya skrivbord och när det har anlänt och när jag vet vart jag ska ställa det så kommer jag beställa lite hyllor mm som jag kan ställa alla fina tavlor på.

Har inte visat er toaletterna, hallen och garderoben än, men det kan vi ta en annan dag 🙂 Även fast det är kaos i lägenheten så älskar jag den! Så bra energi i den. Ha nu en fin lördag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ska ni bygga in elementen?:)

  Maria 2017-05-06 23:34:19
  Svara
 • Det ser verkligen jättefint ut 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-29 22:50:05 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en lång bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Hedda Söderberg 2017-04-29 21:31:34
  Svara
 • Det ser ut att bli toppenbra!! Älskar verkligen flamingotapeten <3

  Nathalie 2017-04-29 13:03:49 http://naatly.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!