SVETTIGT HEMMATRÄNINGSPASS

UTFALL PÅ TÅ475a6886

HÖFTLYFT MED BENSTRÄCK
475a6915

RODD MED STOL475a6881

TRICEPSDIP
untitled-1

HEMMATRÄNING
12/sida utfall på tå
12/sida höftlyft med bensträck
24 rodd med stol
24 tricepsdipp
X 5

God morgon vänner! Hoppas ni haft en fin helg trots omständigheterna ♥ Själv har jag flyttat hela helgen vilket har gjort att man varit helt borta från alla medier vilket faktiskt var värdigt skönt.

Tänkte först inte posta något träningspass idag men ångrade mig då träning många gånger kan göra att man får komma bort lite och släppa alla tankar som snurrar. 

Ovan ser ni ett härligt träningspass som ni kan göra hemma. Ni behöver inga redskap så finns inga orskaer till att inte vara med och köra. Tycker ni det är för tufft så minska antalet varv och/eller reps. Tycker ni det är för lätt öka antalet reps och/eller lägg på vikter.

Så vilka är på och testar detta träningspass? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så bra med stol, aldrig tänkt på innan 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-10 22:22:47 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har varit veg i drygt ett år och vegan i 4 månades, började i höstas käka MSM. Jag har inte upplevt några utrensnings besvär, bortsett från FINNAR!! Jag har alltid haft en fin hy men senaste året och främst senaste halvåret har det ballat ut. Har alltid finnar i eller runt ögonbrynen ? En hudterapeut sa till mig att hon trodde det var utrensning, utan att jag berättat om min kost och tillskott. Trivs bra med och har blivit mycket bättre i magen av min nya kost så kommer stå ut, men hur länge tror du att detta problem kan kvarstå? Googlar jag verkar de flesta bara ha utrensning i någon vecka.. så 6 månader? Blä!!

  Ida 2017-04-10 21:32:29
  Svara
 • Så var vi där igen. 120 tricepsdips på ett pass som uppenbart riktar sig till otränade personer. Bryr du dig överhuvudtaget om dina läsare drabbas av skador eller inte?

  Lina 2017-04-10 19:14:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!