NÄR SVETTEN RINNER

God morgon älsklingar! Vet inte om det syns på bilden men just där var jag så sjukt svettig och jag äöskade det! Förr när jag tränade dans så var jag svettigt konstant och att svettas tycker jag är något bra och härligt då det känns som man renar kroppen. Nu för tiden så har jag ganska svårt för att svettas. När jag kör styrketräning och yoga blir jag lite fuktig men inte så där riktigt jäkla dyngvåt som jag vill bli. Jag blir inte ens det av långa löppass utomhus om det inte är varmt. Jag måste vara i ett varmt rum om jag ska svettas. Ibland brukar jag gå på värmeyoga bara för att jag vill svettas ut. Haha.

Men i alla fall så körde jag löpintervaller på löpband och blev riktigt svettig vilket var så härligt. Fick tyvärr lite ont i knäna då jag blev för ivrig och höjde farten + att jag hade fel skor på mig. Men passet var så skönt och det var inte alls jobbigt för knditionen. Sprang 1 min (10,5-11km/h) och gick 1 min (7km/h) i 40 min. Efter det körde jag 5 styrkeövningar bla. de 2 nedan.

Den här övningen är för baksida axlar och gör den varje gång jag är på ett gym som har den maskinen. Jag är så svag där och den kompenserar upp alla timmar framåtböjd över datorn. Körde 10 X 3.

Sedan körde jag även denna grymma coreövningen. Förr var jag riktigt stark i magen efter alla dansklasser och Pole Dance men sedan jag slutade med Pole för 1,5 år sedan så har magen successivt blivit svagare. Den är fortfarande stark nog men vill inte tappa mer så dags att lägga in lite coreövningar!

Hoppas ni fick lite träningsinspo 🙂 Ha en underbar dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej! Verkar kul att testa att springa intervaller och undrar därför hur man gör rent praktiskt med inställningen på löpbandet för att slippa trycka manuellt när man ökar eller minskar i hastighet. Har du något tips på det? Tack snälla på förhand

  Lotta 2017-04-09 15:59:00
  Svara
 • Hej, dina naglar bli alltid så fina!! Vart och hos vem gör du dom? Kram <3

  Vilma Moquist 2017-04-05 22:41:31
  Svara
 • Du är så duktig Ida. 🙂
  Älskar dina träningsinlägg.

  Louise 2017-04-05 19:43:45
  Svara
 • Hej Ida!
  Kan inte du börja på pole igen? Du var så duktig på det och videosarna från poledancen var jättebra och jätteroliga!
  Älskar din kanal!<3

  Julia 2017-04-05 16:44:10
  Svara
 • Hej Ida! Du har alltid så snyggt rouge på dig. Skulle bli superglad om du orkar skriva vad den heter. har för mig du nämnt att det är från apolosophy. 🙂

  Johanna 2017-04-05 15:05:26
  Svara
 • Så härligt med ett svettigt löppass!! 😀

  Linnea 2017-04-05 13:59:55 http://linneastark.com
  Svara
 • Hej Ida! Du som kan mycket om kost och sånt, jag har börjar äta spirulina( 1/2 tsk per dag) ätit i kanske 4 dagar, har ont i magen och är jätte bubblig och typ diarré nu. Är de vanigt?
  Sen så använde jag spirulina som ansiktsmask men tålde inte de alla..dagen efter blev va jag jätte röd såg ut som jag bränt mig i hela ansiktet. Och de höll i sig i 2 dagar. Är de farligt om jag äter de om jag inte tål se på hyn?

  Stephanie 2017-04-05 12:47:04
  Svara
  • Svar på Stephanies kommentar.

   Hej fina du! Ja det är vanliga utrenssningsymtom som man kan få av alla greens, algen och msm. Inget farligt men bara lite jobbigt. Brukar gå över efter någon vecka 🙂 Har aldrig använt spirulina på huden så jag vet faktiskt inte. Men det du beskriver med magen är vanligt de försa veckorna 🙂 Kramis

   idawarg 2017-04-05 20:06:22
   Svara
 • Ida! Vad använder du för deo? Jag har testat flera olika utan aluminium men ingen har funkat hittills ? Ha en fin dag! ?

  Jenny 2017-04-05 10:34:22
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jag har denna deo 🙂 http://welloteket.se/produkt/deodorant-roll-on-rose-50-ml/
   Vet inte hur den funkar om man svettas mycket då jag inte gör det men jag är nöjd 🙂

   idawarg 2017-04-05 20:07:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!