IBLAND ÄR DET BARA ATT BITA IHOP OCH KÖRA

God morgon vänner! Hoppas ni mår toppen idag? Själv är jag så sjukt stel i kroppen efter gårdagens träningsass. Gårdagen var verkligen helt perfket! Började med ett yogapass med meditation följt av frukost i lugn och ro. Sedan tog jag en liten promenad till Marisol för helaing. Efter det tog jag ännu en promenad för att medverka i en podcast med Gert Fylking. Efter det blev det promenad hem för att sedan ta mig till gymmet. Podcastinspelningen tog längre tid än jag trot vilket gjorde att jag var lite trött och sjukt opepp på att gå till gymmet men SÅ skönt att jag gjorde det! Ibland måste man bara tvinga sig. Nu går jag till gymmet 2-3 gånger i veckan och tycker det är perfekt! Går jag fler blir så blir det bara en stress och går jag färre så blir det så sjukt jobbigt att ta sig dit 😀 haha det är en fin balans det där!

Igår körde jag passet nedan…

UPPVÄRMNING:
10 min crosstrainer

SUPERSET 1:
10 benpress
15/sida enbenshöftlyft
X 3

SUPERSET 2:
15 latsdrag
15 hantellyft åt sidan
X 3

SUPERSET 3:
10 rygglyft med vikt
12/sida utfall med vikt
X 3

AVSLUTADE MED:
12 ”gynmaskin”
X 3

Mycket skönt pass med bra kontakt. Men gud vad hungrig jag var på kvällen! Åt och åt och åt och vaknade hungrig inatt! Haha blir alltid så varje dag jag tränar. Helt galet vad mycket hungrigare jag blir av att träna. Blir ni också det?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej fina Ida!
  Vet du om Marisol tar fler klienter? Jag har velat besöka henne så länge.
  Du får i så fall jättegärna maila mig hennes kontaktuppgifter till [email protected]

  Tusen tack på förhand!
  Ha en underbar helg!!

  Elina 2017-06-16 09:46:57
  Svara
 • Hej Ida! Jag blir också extremt hungrig efter träning, särskilt efter ett tungt styrkepass. Jag försöker att äta bra efter träningen, men ändå kan jag vakna upp under natten och vara vrålhungrig. Har du något tips på vad jag kan äta för att hålla mig mättare längre?

  Bella 2017-04-01 21:25:46
  Svara
 • Fint pass jag är ny bloggare också vill börja skriva om min träning

  Hussam 2017-04-01 08:01:13 http://nouw.com/Hussamhero
  Svara
 • Hej Ida 🙂 Skulle du vilja göra en video och visa hur din mjölkskummare fungerar ? 🙂

  Louise 2017-03-31 20:47:30
  Svara
 • Jag blir hungrig någon dag efteråt 🙂 vill flytta in i kylen då!

  pilla 2017-03-31 20:33:56 http://utochspring.com
  Svara
 • Låter som en fin balans! 🙂

  Och ja! Jag blir i alla fall hungrigare utav TUNG träning. Vilket oftast när jag kört med tyngre rumpövningar. Då kan jag vara konstant hungrig efteråt, även om jag tryckt i mig en ordentligt portion med mat strax efter det hårda passet.

  Dock så brukar jag som oftast bli ”mättare”, när jag tränat magen.
  I alla fall de gånger jag fått bra kontakt med den. Kan det bero på att man har spänt magen så pass bra, att man även ja ”kopplar bort” magsäcken/hungern?
  Men visst, nu kanske man bara har en boll/viktplatta vid t.ex. russian twist och sådant. Och då blir ju inte övningen så värst… TUNG heller då… haha

  Hummm… skumt det där, men det kanske är vanligt att man blir ”mättare” efter magövningar. Och istället blir hungrigare utav resterande muskelgruppsövningar?

  Caroline 2017-03-31 16:46:55 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Frågan hör inte alls till inlägget men skickar här ändå 🙂
  Jag har ibs och har läst väldigt mkt nu de sista om MSM, kan de hjälpa till vid ibs? Är sugen på att köpa de och goda makbakterker tabletten 🙂

  Johanna 2017-03-31 10:47:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!