VINNARE I MIN TÄVLING

Nu mina vänner har jag utsett 3 vinnare av alla nästan 3000 motiveringar. PUH! Jag får så dåligt samvete och beslutsångest när jag ska välja då jag vill ge till alla. Nu vet jag i alla fall att ni är peppade på tävlingar så ska försöka ha fler framöver. I alla fall så kommer vinnarna med motiveringarna nedan. STORT GRATTIS och vi hörs på mailen 🙂

VINNARE AV PAKET 1: Amanda Essen

VINNARE AV PAKET 2: Malgorzata Maczkowiak

VINNARE AV PAKET 3: Nathalie From

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Älskar bloggen och din youtube kanal. Dom känns så himla äkta och därav inspirerande!

  Jag tänkte ställa en dagen fråga här om det går bra.
  Jag undrar vad man kan göra åt putmage? Jag väger normalt för min längd, har aldrig haft några problem med vikten och har en ganska ”normal” platt mage MEN den putar liksom ut längst ned typ som när man har ”mensmage”. Jag är vegetarian och konsumerar knappt några mejeriprodukter. Jag har stört ihjäl mig på detta så länge och vet inte vad jag ska göra för att bli av med den?!

  Tack för en grym blogg KRAM!

  Nora 2017-03-30 23:53:13
  Svara
 • Grattis till vinnarna 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-03-30 22:47:31 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej! Du brukar göra egen hummus va?? Kan inte du göra en video där du visar ditt recept + hur man gör! Vanlig hummus och
  rödbetshummus kanske:)

  Josephine 2017-03-30 21:51:46 http://nouw.com/jossanasplund
  Svara
 • Hej! Jag läser ekonomiprogrammet på gymnasiet och ska starta UF, men behöver din hjälp för att ta fram en så bra produkt som möjligt. Därför vore det jättesnällt om du vill svara på 10 snabba frågor! https://sv.surveymonkey.com/r/LQTF7J6

  Linnea 2017-03-30 16:28:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!