BUTTKILLER WORKOUT

HÖFTLYFT MED KNÄ IHOP475a6938

BENLYF ÅT SIDAN475a6955

FRONT SQUATS475a6961

UTFALL MED FRAMMÅTFÄLLNING I ÖVERKROPP475a6965

STATISKA BENSTRÄCK BAKÅT475a6974

Foto: Lisa Höök

BUTTKILLER WORKOUT
20 höftlyft med knä ihop
20/sida benlyft
20 squats
10/sida utfall med frammåtfällning i överkropp
20 st statiska bensträck bakåt
X 4

God morgon älsklingar! Många av er önskade att jag skulle fortsätta med mina träningsutmaningar så jag kör på 🙂 Kul också att ni gillar gif-bilderna som grymma Lisa har hjälpt mig att fixa! Idag blir det en brännande rumpträning med några favoritövningar. Tycker ni att det är för tufft så dra ner på antal reps och varv och tycker ni det är för lätt så lägg på vikt, sträck benet i benlyft åt sidan och öka antalet varv.

Detta passet passar både hemma och i gymmet så inga ursäkter till att inte vara med! Vilka är på veckans butt workout utmaning? Nu kör vi!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida! Kan inte du visa mer vad du brukar äta till mellanmål? 🙂 kram

  josefin 2017-03-27 15:46:18
  Svara
 • Vem vann mood tävlingen?

  Jenny 2017-03-27 13:40:15
  Svara
 • Jag undrar om magen kan reagera på stress på det sättet att man sen blir förstoppad? Har haft problem med det en lång period nu och har dessutom IBS..

  Caroline 2017-03-27 12:00:32
  Svara
 • Toppen :D. Då ska jag göra detta denna vecka 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-03-27 10:45:11 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej, Ida

  Jag är 17 år och har nu sedan ett halvår tillbaka blivit peskiterian (vet ej hur det stavas). Jag har dock känt att min kost blivit lite svajig och har på senare tid inte riktigt känt igen min kropp. Jag har alltid varit stark med muskler och tränar cirka tre gånger i veckan på Fightbox i Stockholm där jag kör cirkelfys och Fightfys. Jag brukar också nu när värmen kommer gå ut och springa samt dagligen köra 15minuters pass på mobilen. Kort och gott är jag fysiskt aktiv.

  Jag vet att maten är A och O till att nå förändring/resultat och det är väll här jag känner att mitt ”problem” kommer in. För jag vet inte om jag får i mig rätt mängd, rätt mat och tillräckligt med protein. Jag är målmedveten och har sjävklart mål om min kropp och dess utseende men veet inte hur ska ska nå dem. Jag har inte blivit överviktigt eller så (tror jag) men när min farmor reagerade på viktuppgång blev jag lite osäker. Hon sa bara något för mitt välmående och oro men för mig blev det ytterligare ett bevis på att något är ”fel” eller inte rätt. Jag vet att man inte ska väga sig då muskler väger mer än fett men jag har gjort det nu och har gått upp i vikt. Jag är 168 cm lång och väger 67 kilo, är det normalt eller för mkt? Jag har fått mer fett absolut men tror främst det beror på att jag ständigt är sugen på något och det kanske beror å att jag inte äter mig ricktigt mätt.

  Mina frågor är då: Jag vill ha en tonad kropp där mina muskler ”syns” och vet då inte hur jag ska nå detta, i höstas var jag där med en vikt på 61 kilo och nu vet jag inte riktigt vad problemet är. Samtidigt som jag vill ”tappa” i fett vill jag inte mixtra för mkt med mitt liv då jag fortfarande växer, men att ändra sin kost och livsstil kanske bara leder till ngt positivt. Jag kan erkänna att jag lägger alldeles för mkt tid på att tänka på min kropp och hur den förändras efter en måltid men det är svårt att inte göra det då jag inte förstår varför. Kan man träffa en PT och diskutera kost och träning (lägga upp ett schema) utan att träna tillsammans efteråt?

  Kram från Vera

  Vera 2017-03-27 10:07:23
  Svara
  • Svar på Veras kommentar.

   Lyssna inte på din farmor! Hon ser inte hur stark du är och hon är inte med dig när du tränar. Du kör ju på stenhårt och då behöver kroppen all energi som den kan få. Bara DU mår bra och orkar träna som du gör så ändra inget. Siffrorna på vågen säger ingenting.
   Jag vet hur det är att vara 17 år tjej, vissa ord sätter sig stenhårt i huvudet och man kan inte få bort dem. Men andas in och ut. Du är en stark växande kvinna. Tänk på kosten när du är mycket äldre och sitter ner hela dagarna. Njut av ditt liv och få bort de onda tankarna, säg något fint om dig själv istället. Hur underbart att du är just du.

   Jenny 2017-03-27 13:45:29
   Svara
 • Gillar dessa inlägg, sån inspiration och motivation ?

  Viktoria 2017-03-27 10:01:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!