GLUTENFRI PASTA (VEGAN) – RECEPT

pasta-vegan-recept

♥ Alla länkar i inlägget är reklamlänkar till min webshop Welloteket ♥

God morgon mina hjärtan! Lördag är här wohoo. Själv är jag lite stel i kroppen efter gårdagens fredagsfys (mer om det en annan dag). Så härligt att träna igen efter 1 hel vecka utan träning. Men den viloveckan var verkligen behövligt!

Idag tänkte jag dela med mig av ett av mina favoritrecept på pasta. I hela mitt liv har jag älskat pasta och helt seriöst så skulle jag kunna äta det varje dag utan att tröttna. Jag äter väldigt sällan vanlig pasta på vete då min mage inte klarar av det varje dag utan jag varierar mellan alla grymt goda glutenfria varianter vi har på Welloteket (länk nedan). Min favorit just nu är hampapastan, MUMS!

Är även helt kär i Bjäst som är som en vegansk parmensan. Det smakar inte exakt som parmensan men har lite liknande smak och är perfekt att ha uppe på ex pasta eller i dressingar som smaksättare. Bjäst (länk nedan) är full med b-vitaminer och även protein.

WARGENS FAVORITPASTA

Ingredienser: 
Glutenfri pasta (Klick!)
1 stor morot
Eko fryst majs

Krossade tomater
1/2 pressad citron
Eko soya eller tamaris
Färsk basilika
Salt, peppar

Bjäst (Klick!)

Gör så här: Koka pastan enligt anvisning tillsammans med fryst majs och morot. Häll av vattnet och lägg ner önskad mängd krossade tomater, citron och soja i kastrullen men pastan. Värm på svag värme under omrörning och krydda med basilika, salt och peppar. Servera med en grönsallad på roman, spenat och avokado och toppa med bjäst.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Låter jättegott ?

  Louise 2017-02-05 18:35:32 https://louisese.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Ida 🙂 jag undrar om du kan göra en video där du visar de senaste sportkläderna som du köpt ? Älskar din smak av sport/gym kläder.
  P.s…vilken fin lgh du och pärlan har skaffat, helt fantastiskt fin.

  Louise 2017-02-05 17:02:04
  Svara
 • Åh gott och bra tips!

  Amanda 2017-02-05 16:19:05 http://www.nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Hej Ida!
  Har du något mer recept på smoothie med inflation mer än den med kadimumma och blåbär? ?

  tina 2017-02-05 11:56:33
  Svara
 • Mums, vad gott det låter!

  Hanna 2017-02-05 07:23:52 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida, vet du var normalt BMI ligger om man är 17 år? Jag har ett BMI på 16, är det för lite? Jag mår ju bra och så ?

  Frida 2017-02-04 09:18:49
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Förlåt att jag svarar!

   Men man brukar säga 18,5, men det är något man brukar beräkna ifrån 18års åldern. (Så nog lite svårt att döma på yngre personer, som också ofta har högre förbränning)…
   Men jag tycker att man inte ska ta för hårt på vad som är korrekt BMI. Men 16 låter lite väl lite.
   Man brukar säga att mellan under 18,5 är svag undervikt, men är ändå OK om du nu äter väl och ja, mår bra!
   Men är du under 16 i BMI. Så brukar man kategorisera det grov undervikt, och i vissa fall Anorexia. Så jag skulle säga att du är väldigt nära den gränsen! Nu vet varken jag, eller Ida hur du lever annars? Är du väldigt aktiv? Äter du tillräckligt för din aktivitet (om du är en väldigt aktiv person)?

   Men så länge du säger att du mår bra. Så är ju det bra!
   Men tycker du samtidigt ska vara väldigt uppmärksam. Jag blev själv skickad till både sjuksköterska och BUP för jag var ”anorektisk”, när jag var 17år gammal…
   Ta hand om dig och njut av god mat!

   Caroline 2017-02-04 10:50:12 http://blackmary.blogg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!