GLUTENFRI PASTA (VEGAN) – RECEPT

pasta-vegan-recept

♥ Alla länkar i inlägget är reklamlänkar till min webshop Welloteket ♥

God morgon mina hjärtan! Lördag är här wohoo. Själv är jag lite stel i kroppen efter gårdagens fredagsfys (mer om det en annan dag). Så härligt att träna igen efter 1 hel vecka utan träning. Men den viloveckan var verkligen behövligt!

Idag tänkte jag dela med mig av ett av mina favoritrecept på pasta. I hela mitt liv har jag älskat pasta och helt seriöst så skulle jag kunna äta det varje dag utan att tröttna. Jag äter väldigt sällan vanlig pasta på vete då min mage inte klarar av det varje dag utan jag varierar mellan alla grymt goda glutenfria varianter vi har på Welloteket (länk nedan). Min favorit just nu är hampapastan, MUMS!

Är även helt kär i Bjäst som är som en vegansk parmensan. Det smakar inte exakt som parmensan men har lite liknande smak och är perfekt att ha uppe på ex pasta eller i dressingar som smaksättare. Bjäst (länk nedan) är full med b-vitaminer och även protein.

WARGENS FAVORITPASTA

Ingredienser: 
Glutenfri pasta (Klick!)
1 stor morot
Eko fryst majs

Krossade tomater
1/2 pressad citron
Eko soya eller tamaris
Färsk basilika
Salt, peppar

Bjäst (Klick!)

Gör så här: Koka pastan enligt anvisning tillsammans med fryst majs och morot. Häll av vattnet och lägg ner önskad mängd krossade tomater, citron och soja i kastrullen men pastan. Värm på svag värme under omrörning och krydda med basilika, salt och peppar. Servera med en grönsallad på roman, spenat och avokado och toppa med bjäst.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!