KNEP FÖR ATT BLI AV MED SVULLEN MAGE

♥ I detta inlägg förekommer reklam för min egen webshop Welloteket ♥

Hej!
1. Hur ofta tar du inflamino/vecka?
2. Om du skulle välja skulle du välja hampa eller inflamino protein? 
3. Har du något knep om du har fått i dig mat som gör att du får svullen mage? 
4. Hur har inflamino hjälpt dig? Hjälper den mot uppblåst mage? 
Tacksam för svar <3

SVAR: Hej fina du och tack för bra frågor. Till er som inte vet vad Inflamino (klick!) är så är det ett veganst protein på ris, aminosyror, örter, vitaminer mineraler mm. som är snällt och läkande för magen. Här kommer mina svar…

1. Väldigt olika men mellan 1-5 gånger/v brukar det bli. Tränar jag mycket, har uppblåst mage eller gör mycket smoothies på kvällen brukar det bli Inflamino i.

2. För min del just nu skulle jag säga Inflamino eftersom min mage gillar den bättre än hampa. Hampaprotein (klick!) funkar bra men jag kan inte äta för mycket av den. Bäst är att varva mellan de 2 tycker jag.

3. Ja då brukar jag dricka mycket varmt vatten med citron eller te tills det går över och avvakta flera timmar innan jag äter något igen så magen får vila. Tycker också det är skönt att göra en smoothie (recept nedan) med just Inflamino som första måltid efter om min mage är jobbig. Brukar även ha i Aloe Vera (klick!) då eller om det är riktigt illa brukar jag dricka Aloe Vera. Den är så skonsam för magen och läker slemhinnorna, perfekt om man drabbats av någon magbakterie eller förstoppning.

4. Jag tycker att den gör det. Men du bör även se över vad det är du äter som gör din mage uppsvälld? Oftast vet jag vad som gör min mage svullen och ibland skiter jag i det och står mitt kast. Men ett bra tips till för att lidra eller förhindra uppsvälldhet även om du äter något som du vet att du blir svullen av är att ta 2 st Cellenzym (klick!) innan maten. Det är enzymer som hjälper till att bryta ner maten. Jag har alltid med mig den på resor eller om jag ska gå bort och äta.

Hoppas du fick lite tips och här nedan kommer recept på den smoothie jag brukar göra när magen är i obalans.

INGREDIENSER:
1 banan
150g frysta blåbär
1 skopa Inflamino
1/2 dl aloe vera
1 dl havremjölk
1 krm kardemumma

pumpafrön
bovetepuffar

GÖR SÅ HÄR: Mixa ihop allt och strö lite pumpafrön och bovetepuffar på.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!