DET GODASTE JAG ÄTIT

God morgon älsklingar! När vi bodde på Aruba så hade vi en lägenhet så vi kunde laga mat själva. Men vi hade bestämt oss för att äta ute en kväll och då gick vi på ett tips jag fått på en av er till en restaurang som hette Yemanja Woodfire Grill, då vi tyckte menyn såg magisk ut.

Medan vi väntade på maten kom det in nybakta glutenfria bröd med pesto och något vitlökssmör. Alltså finns det något bättre än varmt nybakat bröd?! Att sedan få den lyxen att brödet även var glutenfritt, magen tackar!

Sedan kom huvudrätterna in och jag säger bara WOW! Jag tog en vegansk sallad innehållande typ allt… grönkål, ruccola, spenat, avokado, sötpotatis, rödbetor, morot, tomat, groddar, grillade grönsaker (paprika, lök, aubergine mm.), pumpafrön och toppat med en miso och apelsindressing som var så sjukt god! MÅSTE testa att göra det här när jag kommer hem! Natasha tog en grillad zuccini med massa grönsaker och någon grillad ost.

Jag brukar nästan aldrig ta sallad då jag inte brukar bli mätt men alltså denna blev jag så mätt och belåten av. Vi båda höll med om att det kan ha varit något av det godaste vi ätit och vi  gick tillbaka kvällen efter och beställde exakt samma 😀 haha. Varför testa något nytt när man hittat det perfekta?!

Nej nu ska jag ta mig upp ur sängen här för lite frulle. Blev så sjukt hungrig när jag tänkte på denna sallad 😀 Ha en fin dag vänner! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vad filmar du med för kamera på dina vloggar?

  Sanna 2017-01-10 23:17:42
  Svara
 • Mums ser jättegott ut 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-10 21:00:21 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Men vad hungrig jag blev nu!!!!!

  Förresten, ni som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Anna 2017-01-10 13:07:46
  Svara
 • Jag måste bara fråga: hur är det att resa o va vegan? Hittar du alltid nått att äta eller lever du på frukt under semestern? Jag är vegitarian o får ångest av resandet då det knappt finns nått vegetariskt att äta… tips?

  Emilia 2017-01-10 07:57:43
  Svara
 • Tack för ditt recept på citron vatten!! Vart så mycket godare än de jag tidigare provat & så mycket enklare! ? men har en lite annan annan fråga, använder du alltid färska citroner eller går de lika bra med citronjuce på flaska?
  Kramisar och hoppas du har de bra i värmen!

  ronja 2017-01-10 07:45:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!