SEMESTERTRÄNING

BACK KICKS

God morgon älsklingar! Efter 1 vecka utan träning var det dags igår. Måste säga att det tog emot att gå till gymmet! Så fort man kommer ur träningen så blir det så sjukt mycket jobbigare att gå dit igen. Men vi lyckades och shit vad nice det var… efteråt! Haha. Styrkträning i sig är mest tråkigt enligt mig men känslan efteråt väger upp allt. Det blev ben och rumpa igår och idag blir det överkropp. Älskar att vara på nya gym med nya maskiner. Testar alltid maskiner som inte finns på de gymmen jag brukar träna på och speciellt om det är en maskin för ben/rumpa. Denna kick back maskinen var fantastisk!

BENPRESS

Sedan körde jag och Natasha självklart benpress. Älskar benpress och denna var så bra för att själva plattan rörde sig så man hittade väldigt bra kontakt med baksida och rumpa!

UTFALL/MARKLYFT

Sedan körde jag mina specialutfall. Haha alla tror alltid att jag gör fel då jag lutar mig över främre benet. Man har ju alltid lärt sig att stå brett, ha 90 grader i båda knäna och att ha överkroppen rak. Jag gillar sådana utfall också men dessa tar så sjukt mycket i baksida lår och rumpa!

Stå inte så brett utan fokusera på främre benet och ha bara bakre benet som stöd. All vikt ligger på det främre. När du böjer främre knät så bör även överkroppen över och när du reser dig så se till att komma till en rak position och spänn stjärten. Viktigt att spänna bålen och att ha rak rygg genom hela övningen. Jag skulle säga att det är som en blandning mellan utfall och marklyft.

SQUATS CABLE CROSS

Sedan körde jag även mina älskade squats i cable cross. Love it! Nä nu blev jag taggad och ska ta mig till gymmet igen innan jag blir hungrig och sedan ska vi njuta av sista dagen här på Aruba innan det bär av mot Miami. Ha en fantastisk söndag! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vart kommer tightsen ifrån???? Kramkram

  Cecilia Levin 2017-01-10 15:04:54
  Svara
 • hej. Jag undrar om du kan göra en video eller ett blogginlägg om hur man på bästa sätt går upp i vikt. De är nämligen så att jag har ibs och därmed har gått ner i vikt pga min mage och lyckas aldrig riktigt gå upp de jag tappat. Skulle också mer är gärna uppskatta om du skulle kunna ge tips och recept på mat som är ibs vänlig då jag har mycket svårt att hitta mat som min mage klarar av att äta. Som sagt skulle mer än uppskatta om du kunde göra det.

  maria 2017-01-09 02:02:22
  Svara
 • Hej Ida, tänkte kommentera på en av dina videos på youtube men du kanske ser detta lättare här. Jag tänkte i allafall fråga ifall du skulle kunna göra en video om promenader eller alltså promenader som träningsätt. Har alltid så ont om tid och inte nära till gymmet så blir ofta promenader. Jag tror att alla fattar ”hur” man går en promenade haha men tänkte om du vet några knep att göra den mer effektiv, hur länge ska man gå, vilken rutt ska man ta (platt väg/backe etc), hur håller man uppe motivationen att gå promenad (det är lätt för mig att bara strunta i det), kanske några övningar eller andra tips som typ britt ekland som sa att hon bara går baklänges. Vore jättekul med en video då jag följer dig ”mest” på youtube!

  Anna 2017-01-08 23:37:36
  Svara
 • Jag har en hatkärlek till träning!
  Själva träning i sig är inte så hemsk, och som oftast är det vara skönt att få ja… svetta av sig och bli av med energi. och därefter NJUTA av en skön dusch och god mat 🙂

  Men… det 9/10 gånger så är det ju alltid så… jobbigt att ens starta igång passet! haha
  Och ännu värre är det som du skriver i början. Att det blir mindre motiverande om man haft en paus ifrån träningen… hehe

  Mmm… kan du lägga upp ett videoklipp med HELST alla dessa övningar, som du visar på dessa bilder? Eller har du redan gjort det? 🙂

  Caroline 2017-01-08 18:05:49 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida, är så otroligt avundsjuk på din resa.:)
  Jag undrar är sötningsmedel eller socker bäst?
  Jag äter sällan godis och när jag väll äter ska jag välja godis utan socker och istället med sötningsmedel eller ska jag välja de vanliga godiset som innehåller massvis med socker?
  Vet inte alls vad som är (bäst), självklart är inget bättre än frukt tillexempel men ibland vill man ha något extra.

  Kram, Hoppas på svar.

  Alva 2017-01-08 17:32:49
  Svara
 • Tack för ditt recept på citron vatten!! Vart så mycket godare än de jag tidigare provat & så mycket enklare! ? men har en lite annan annan fråga, använder du alltid färska citroner eller går de lika bra med citronjuce på flaska?
  Kramisar och hoppas du har de bra i värmen!

  ronja 2017-01-08 17:04:23
  Svara
 • Hej fina Ida! Jag undrar om man har kunnat spagat kan man komma ner i spagat igen med lite stretching? Kram❤

  Frida 2017-01-08 14:48:35
  Svara
 • Jag vill bara passa på att lämna en kommentar om tack för att du är otroligt inspirerande. Inget hetsande, utan att en promenad duger gott och väl för en hälsosammare livstil. Jag älskar att titta in på din youtube kanal och i din blogg, du inspirerar massor och verkar vara så go! Jag blir peppad att fortsätta min kamp att vinna över min fibromyalgi och att kunna träna och leva ett hälsosamt och aktivt liv.

  Tack Ida och ja , jag är lite avundsjuk på din aruba resa. Sen funderar jag lite på detta med dina träningsresor till thailand. Kanske det kunde vara något för mig?

  Tommytott 2017-01-08 14:15:00 http://tommytott.com
  Svara
 • Hej bästa Ida! Kan du göra ett träningspass med gummiband? Så avundsjuk på att du är i Aruba och Miami!
  Kram

  A 2017-01-08 11:21:03
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   jaaaa snälla! Har gummiband hemma och skulle vara skönt att använda dom de dagar man inte tar sig till gymmet 😀

   Johanna 2017-01-08 17:18:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!