STRANDPROMENAD

God morgon älsklingar! Igår var det riktigt bra väder här vilket blev en liten tur till stranden för att fota. Jag är ingen tjej som gillar sol så för mig blev det först lite bilder, sedan bad och sedan en strandpromenad innan jag drog till lägenhetens altan för att klippa videos.

När jag satt och jobbade på altanen fick jag oväntat besök av denna gigantiska ödla. OMG säger jag bara vilken chock jag fick när jag ser att det typ 1 m bort sitter och kollar på mig. De är så himla tysta så de dyker bara upp från ingenstans. När den sedan började gå mot mig tyckte jag inte det var kul längre så jag sprang in. Då kom den efter och ställde sig 20 cm från glasdörren och bara kollade på mig och vägrade gå. Haha. Kan inte påstå att den var särklit rädd för mig då jag försökte allt för att skrämma bort den.

Efter massa jobb kände jag att det var dags att röra på sig så jag och Natasha tog en romantisk strandpromenad. Jag kan inte få nog av stranden. Den är så sjukt vacker och att gå på den känns seriöst som att stoppa ner foten i en mjölpåse. SÅ himla mjuk! Vill ta med mig stranden hem!

Nej nu är det dags att ta vara på denna dagen då vi bara har 3 hela dagar kvar här på Aruba innan vi åker vidare till Miami. Vill ni se mer från resan hittar ni vloggar på min youtube 🙂 Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Undrar bara hur lång du är av ren nyfikenhet? 🙂

  Ida 2017-01-06 20:35:36
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar var du har köpt den bedårande jumpsuiten du har på dig på bilderna? ☺

  Michaela 2017-01-06 18:28:15
  Svara
 • Usch, jag hade skrikit som en fjortis, ifall jag hade stött på den där ödlan!
  Men jag antar att de är väldigt vana vid människor. Och att de bara hoppas på att man tappa/ge dem mat eller något… haha
  Men var säkert häftigt att se den 🙂 Är ju inget som man direkt ser i den svenska vardagen liksom 😉

  Caroline 2017-01-06 12:03:02 http://blackmary.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hahaha ja du den är lite läskig faktiskt! Haha den har hängt på min altan varje dag så nu börjar vi bli vänner 😀

   idawarg 2017-01-07 13:42:53
   Svara
 • Vilken tuffing till ödla måste jag säga, hen var nog nyfiken på dig 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-06 11:43:15 http://www.saramadeleine.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!