ISLAND YOGA ARUBA

God morgon älsklingar! Har hört att det är snöstorm i Sverige, stämmer det? Brr. Igår hade vi ganska dåligt väders här också då det växlade mellan spöregn och sol. Väldigt märkligt men det gör inte mig så mycket. Tyckte bara det var så mysigt.

På eftermiddagen/kvällen blev det mycket bättre och jag och Natasha bestämde oss för att ta en strandpromenad till Yogagirls nyöppnade yogastudio Island Yoga för ett Vinyasapass. Vi hade suttit på vår altan hela dagen och jobbat så vi behövde röra lite på oss. Vi trodde vi var säkra på vägen men det slutade med att vi tillsist fick  ta en taxi. Haha, mitt lokalsinne är inte det bästa.

Tillslut kom vi i alla fall fram och yogapasset var helt magiskt! Precis vad min kropp behövde. Rachel (yogagirl) var så himla vacker och hennes energi var verkligen fantastisk så jag förstår varför hennes yogaklasser och instagram är så populära. Yogapasset började kl 19, vilket i min värld (ej av med min jetlag) var kl 00.00. Så jag var inte den piggaste och självklart lyckades jag somna på avslappningen. haha. Vaknade till när jag var på väg att börja prata. Satan vad pinsamt det hade varit 😀 Haha.

Efteråt pratade jag lite med Rachel som var supertrevlig. Vill bara säga tack för tipset från flera av er som rekommenderade mig att gå dit. Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej 🙂 tack för en superbra och inspirerande blogg 🙂
  En liten fråga, jag och en kompis funderar på att åka till Aruba, hur tar du dig runt där? Har ni hyrt bil? 🙂
  Kram

  Viktoria Larsson 2017-01-05 21:11:32
  Svara
  • Svar på Viktoria Larssons kommentar.

   Vi har tagit taxi när vi ska någonstans. Annars vet jag att det är poppis att hyra bil. Det är bara jag som inte vågar köra 😀 Kramis

   idawarg 2017-01-07 13:43:53
   Svara
 • Hej! Härligt ni verkar ha det! Snygg svart bikini! Var har du köpt den? ?

  amanda 2017-01-05 16:34:31
  Svara
 • Hej! Kan du inte skriva om inflamino utöver det som står i produktinformationen? Hjälper den mot uppblåst mage= Hur många dagar tar du det i veckan ungefär? Kram

  anna 2017-01-05 11:50:01
  Svara
 • Vilka härliga bilder!
  Och ja! det är snö här. Kanske inte snöstorm, men det är snö! SÅ… man är bara liiite avundsjuk på dig och värmen nu 😉

  Caroline 2017-01-05 11:46:03 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej du fina. Så härligt att kunna somna så. Hade inte du svåra sömnproblem innan? Är det progesteronkrämen som hjälper dig? Hälsningar ifrån en med grova sömnproblem.

  Milla 2017-01-05 10:33:34
  Svara
  • Svar på Millas kommentar.

   Hej fina! Jo jag hade svårt att somna för några år sedan och vaknade också väldigt tidigt. Sedan jag började ta mina kosttillskott och få ordning på både vitamin/minelarbalansen och hormonbalansen så sover jag mycket bättre. Har du en hormonobalans så kan absolut krämen hjälpa. KRamis

   idawarg 2017-01-05 13:40:49
   Svara
 • Härlig semester! Jag har faktiskt en fråga som jag hoppas du kan svara på. Efter min pappas bortgång i september har jag varit låg o haft noll energi, jag har gått genom en väldigt tung höst. Men med hjälp av dig fick jag motivation till att börja äta ordentligt o hitta en träningsform jag får såå mycket energi av. Jag började löpträna för två veckor sen och ÄLSKAR det sååå mycket! Känns verkligen som att jag har hittat rätt. Däremot så måste jag ha gått ut för hårt o mina baksida lår blev överbelastade så nu har jag skitont. Det gör så ont att jag inte kan springa, o känner det till o med när jag går eller hoppar. Det börjar under rumpan o strålar ner innan knät. Jag har vilat några dagar från att springa men jag är rädd att jag ska tappa min kondition o motivation. Jag har googlat runt men hittar inte några direktiv på om man ska vila bort det, träna bort det, stretcha etc. Så HUR GÖR MAN? Kan jag göra några övningar för baksida lår som inte gör det värre? Kan jag springa försiktigt? Är rädd att det ska bli värre. Jag vill börja springa igen!

  Tack Ida för en sån stor inspiration du ger mig varje dag. Att springa får mig att må bättre, ha mer energi o tron på att livet kommer bli bra igen. livet är inte lätt just nu men på grund av bla dig så har det blivit enklare att få vardagen att gå ihop. Stor kram till dig!

  Linnea 2017-01-05 09:55:52
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla för din kommentar! <3 Jag förstår och typiskt att man blir skadad när man kommit igång. Det är tyvärr omöjligt för mig att hjälpa dig över nätet så här. Jag skulle rekommendera dig att ta kontakt med en sjukgymnast eller naprapat så fort du kan. Innan du gjort det tycker jag att du ska vila då det kan vara så att du annars gör det värre. Så vänta och se vad sjukgymnasten eller naprapaten säger. Lycka till! Kramis

   idawarg 2017-01-05 13:39:06
   Svara
 • Ida vart kommer dina fina örhängen som du har på dig?? Dom är superfina:)

  (Guldiga med en liten stjärna)

  Mikaela 2017-01-05 09:11:46
  Svara
 • Åh, Rachel är en så stor inspiration gällande yoga.

  Hur gick det till när ni anmälde er till passet, vad kostade det?

  Maria 2017-01-05 08:44:44
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Ja så härlig! Vi anmälde oss bara på hemsidan och betalade direkt där. Kostade 20 dollar och sedan 2 dollar för matta när man kom dit. 🙂

   idawarg 2017-01-05 13:43:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!