LÖRDAGSFYS

kettlebell-squat-sumo-ida-warghoftlyft-enben-ida-warg

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår på topp! Själv mår jag finnemang och är taggad på denna dagen då jag ska till frisören och fixa frillan. Måste ju vara på topp när man fyller år så att säga 🙂

Men idag tänkte jag berätta om lördagens träningspass. SÅ nöjd att jag ens tog mig till gymmet då det inte alls var planerat pga. att jag var så sjukt trött efter endast 2 timmars sömn. Men min pojkvän skulle dit med sin kompis och hans tjej och det lät så trevligt så jag hängde med. Hade först bara tänkt köra en PW men när jag kom dit blev jag taggad och körde hela passet nedan.

Uppvärmning: 20 min powerwalk 15% lutning

15 sumo squats med kettlebell (bild 1)
X 4

Superset 1:
10/sida kick back i cable cross
10/sida enbens höftlyft (bild 2)
X 3

Supeset 2:
12 Höftlyft med vikt
8 smala armhävningar
X 3

Superset 3:
15/sida sidogång med gummiband
10/sida sneda crunch på halvboll
X 3

Riktigt härligt pass och avslutade det hela med lite huvudstående + pole tricks på ribbstol. SÅ sugen på att börja med pole igen så var tvungen att hålla på lite. Kan säga att jag fick träningsvärk av det lilla bara. Pole är den sjukaste träningen! Måste börja igen 🙂

Nej dags för frulle! Ha en grym dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vart är linnet ifrån?

  Linn 2017-01-07 03:04:21
  Svara
 • Hej! Undrar om du kan tipsa om något tillskottspulver eller något till konditionsträning? Har precis börjat träna kondition och vill orka mer och få upp energin när jag tränar. Du är grym och en stor idol för många❤

  Erica Fornander 2016-11-29 19:39:24
  Svara
 • Hej! Vad använder du för tandkräm och vad tycker du om fluor? 🙂

  Lovisa 2016-11-23 00:53:10 http://lovisahammar.forme.se
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Just nu när jag har tandställning använder jag vanlig tandkräm med fluor men annars kör jag denna utan http://welloteket.se/produkt/tandkram-mint-utan-fluor-100ml/ 🙂

   idawarg 2016-11-23 08:57:21
   Svara
 • Lite trött idag så läste ”min pojkvän och hans tjej”. Tänkte ”What?” och läste kom meningen ”hans kompis tjej”. Är inte den dömande personen så folk får ha hur många partners de vill, men kände lite att det inte riktigt stämde ;).

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-22 18:14:12 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej bästa Ida!
  Skulle du kunna tipsa om övningar flr hela kroppen med gummiband som redskap? Älskar dig och tack för att du engagerar dig i en hälsosam livsstill! Du inspirerar mig och många andra! ??

  A 2016-11-22 09:17:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!