LÅRCURL PÅ BOLL – ÖVNING BAKSIDA LÅR

Lättare variant: 

larcurl-boll-pilatesboll-ida-warg-ovningindrag-boll-larcurl-pilatesboll-ida-warg-ovning

Avancerad variant:

indrag-boll-pilatesboll-ovning-larcurl-ida-wargindrag-boll-pilatesboll-ida-warg-ovning

Hej älsklingar! Hoppas ni mår toppen 🙂 Själv är jag lite stel efter gårdagens workout. Körde bla. övningen ovan för baksida lår. Riktigt bra är den både för baksida lår och för stabiliteten i bålen. Det krävs verkligen fokus för att få ihop den och speciellt om man ska våga sig på den avancerade varianten.

Gör så här: Ligg på rygg och sätt hälarna på bollen. Spänn bålen och pusha upp bäckenet så hög du kan. Viktigt att hålla upp rumpan högt under hela övningen då det annars inte kommer ta i baksida lår. Känner du att det är jobbigt att bara hålla upp bäckenet så kan du börja att bara göra höftlyft upp och ner med fötterna på bollen. Kan du hålla bäckenet högt så börja dra in bollen så långt du kan under rumpan. Tycker du det är lätt så testa att släppa armarna från marken och sträck dem upp i vädret. Jag körde 15 X 3.

Nej nu ska jag försöka få lite frukost i magen och dra iväg tandläkaren. Fy ska spänna tandställningen idag så bäst att äta mycket frukost ifall jag får problem att äta efter då det ibland känns som alla tänder i munnen är lösa. Eller i och för sig… alla tänder i munnen är lösa efter. Så sjuk känsla när man kan vicka på dem, inte lägga att tugga i något hårt då. Haha. Ha en fin torsdag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag tyckte iaf att du var väldigt tydlig med Lifesum, förklarade varför du använder den/vad man kan ha nytta av i den men även risken med den. Till en annan sak, Livsmedelsverket avråder att äta krossade linfrön( http://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/vaxtgifter/cyanogena-glykosider-och-vatecyanid/ )Jag var helt omedveten om det här tills förra veckan. Jag vet att du ofta använder linfrön och går ut med recept innehållande det, äter själv det nästan dagligen, så tänkte att det vore intressant med din syn på detta? 🙂 Kramar från mig <3

  Jenny 2016-11-17 23:35:28
  Svara
 • Hej Ida! Skulle du inte lägga upp ett helkropps-träningspass som man kan göra med hjälp av boll? 🙂 Är student och har varken råd eller lust att springa på gym. 😉 Kram och tack för en superblogg och utube-kanal!

  Johanna Lindén 2016-11-17 20:47:08
  Svara
 • varför ska du hetsa med lifesum, jag vet att du har koll på näringen men tror inte det är så bra att uppmuntra till kcal räkning..va tror du?

  m 2016-11-17 08:18:48
  Svara
  • Svar på ms kommentar.

   Håller faktiskt med här! Det är alldeles för mycket hets med att räkna kalorier. Menar inget illa men du är en stor förebild med många unga tjejer som följare. Tror inte det är jättebra om dom börjar använda en app som räknar kalorier..

   Sofie 2016-11-17 11:06:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!