NYTTIG SAFFRANSGLASS (vegan) – RECEPT

vegan-recept-nyttig-glass-jul-julrecept-saffran

God morgon älsklingar! Jag började morgonen med lite yoga till julmusik. Alltså sååå mysigt! Jag älskar verkligen julen och allt som hör därtill, speciellt julbakning! För någon vecka sedan hörde Victoria av sig och frågade om hon fick komma till mig och min youtubekanal och dela med sig av hennes favorit julrecept och självklart fick hon det. Ingen var ju mer glad än jag och min fotograf Lisa som fick provsmaka alla godheter 🙂 Haha. Det första vi gjorde var en HELT MAGISK saffransglass. Både jag och Lisa älskade den och jag kommer garanterat att göra den många fler gånger! Tror det får bli frukost imorgon faktiskt 🙂 Ni måste testa detta recept som ni hittar på videon nedan. MUMS!

Idag så blir det först jobb och sedan kanske en promenad innan tjejmiddag ikväll. En riktigt bra lördag med andra ord. Haha, överpeppad här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • mmm låter gott, måste testa!

  Amanda 2016-11-13 22:19:06 http://nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Älskar saffran! SÅ GOTT<3

  Emma 2016-11-13 19:55:17 http://nouw.com/emmalil
  Svara
 • Hej! Åh va roligt de ska jag testa!!
  En lite konstig fråga kanske men hur fryser man en banan? Lägger man bara ner den i frysen som den är med skal och hela skiten eller hur funkar det? 🙂

  Amanda 2016-11-12 17:17:53
  Svara
 • Åhh, detta jag testa!
  Älskar saffran! I vissa fall bättre än choklad, som jag annars kategoriserar som knark… haha!
  Men detta måste jag göra någon gång! 🙂

  Caroline 2016-11-12 09:56:02 http://blackmary.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!