BEN OCH RUMPA

utfall-ida-warg-ovning-rumpautfall-rumpa-ovning-ida-warghoftlyft-enben-ida-warg

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår bra och är lika taggade på fredag som jag 🙂 Igår var jag på gymmet och körde ben och rumpa. NICE! Men när jag ser bilderna ovän tänker jag bara på att min kropp verkligen behöver se lite solljus 😀 Haha. Så trevligt att jag och min kompis Natasha nu bokat drömresan i januari. Det blir först Aruba i 1 vecka och sedan Miami i 1 vecka. Ser SÅÅ mycket fram emot det och kommer vlogga hela resan.

Sedan så kan jag till er som är taggade på träningresa hinta om att det antagligen kommer bli en ny träningsresa till Thailand och Koh Tao v 9 på sportlovet 2017. WOHOO! Vi bestämde oss först för att inte köra pga. tidsbrist, men så många har hört av sig och frågat om det blir någon att vi nu förhoppningsvis kör igen. Så är ni taggade på att hänga med till en paradisö och träna, äta god mat och ta massage varje dag i slutet av februari/början av mars när vintern är som värst så kan ni ju hojta till 😉 haha.

Nej nu ska jag sluta att babbla här. Nedan ser ni gårdagens träningspass.

Uppvärmning: 10 min crosstrainer

Superset 1:
10/sida utfall med kettlebell ( bild 1 & 2)
7 smala armhävningar
X 4

Superset 2: 
12 benpress
10/sida axelpressar med hantel
X 3

Superset 3:
12 squats i cable cross
12 marklyft cable cross
X 3

Superset 4:
15/sida sidogång med gummiband
12/sida enbenshöftlyft (bild 3)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Men åh att vi har sportlov vecka 7 :((

  Elin 2016-11-16 06:37:13
  Svara
 • Om jag hade vågat hade träningsresa varit så spännande att göra. Men är flygrädd och har utmattningssyndrom med panikångest :(. Kanske jag någon gång i framtiden kommer vara där i livet att jag skulle våga göra något sånt där, jag tror det hade varit bra för mig. Men bara tanken får mig att få svindel :/. Tycker det är fantastiskt att du/ni ordnar såna resor verkligen helt fantastiskt :).

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-13 20:17:14 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag bor i Åre och skulle meeeer än gärna få åka på träningsresa o få ett break från säsongens hets och den långa vintern! Ja ja ja!! 🙂

  Anna 2016-11-12 17:16:00
  Svara
 • Är verkligen intresserad av en träningsresa!! 🙂 <3

  Rebecka 2016-11-11 22:28:57 http://nouw.com/rebecka_ericsson
  Svara
 • Hej underbara fina Ida.
  Så glad att du och din underbart peppande blogg finns, blir verkligen så glad av att läsa din blogg (och SJÄLVKLART av att se dina youtubevideos också. BÄSTA!) och lär mig så mycket.
  Jag har en liten fråga kring hur fet mat kan påverka kroppen? Jag är nämligen en 17 årig tjej som tränar ca 5-6 dagar i veckan och äter väldigt hälsosamt. Jag har ätit en hälsosam kost sedan början av år 2015, utesluter det mesta med socker under vardagarna då jag bara unnar mig godis, onyttig mat eller liknande på lördagar, vilket gjort att min mage kanske bara vant sig vid en väldigt hälsosam kost. Jag äter ganska fettsnålt, kolhydratsnålt och sockersnålt, och jag tror helt ärligt att min mage vant sig av med detta och längre inte tål fettrik kost? Äter jag thaimat (väldigt fett) så får jag SÅ ont i magen, all saliv försvinner ur munnen (är precis som all vätska försvinner ur kroppen och jag blir helt uttorkad??) och jag får sån kraftig diarré 🙁 Äter jag pizza blir det samma visa. Får även svettningar och ibland även kallsvettas. Därför har det blivit att jag äter dessa typer av maträtter kanske max 3-5 gånger om året eftersom jag mår så dåligt av den sorts kost men snart vågar jag inte äta det alls. Tror du att min mage inte tål fet mat längre? Kan jag ha totalt vant mig av vid det pga att jag äter så hälsosamt? Så himla jobbigt när det blir såhär :/ Hoppas du kanske kan svara på detta om du möjligtvis har något bra svar. Är verkligen helt förvirrad över hur det kan ha blivit såhär….

  Puss och kram!!

  Emilia 2016-11-11 20:03:53
  Svara
 • Några av mina benfavoriter också, men jag gillar utfallsgång istället för att stå still som du på bilden.

  Träningsresa ja.. Är nyss hemkommen från en & längtar redan tillbaka. Bara att bita ihop till januari..

  Kram & trevlig helg!

  Anna - Trend o träning 2016-11-11 15:27:55 http://www.annalissjanis.se
  Svara
 • Älskande också julen
  Men för snart 3 år sedan gick pappa bort i cancer och inte för länge sedan omkom min lillebror nu är bara mamma kvar närvaron inte orkar släpper också taget har ingen annan inte ens vän den enda hade bröt kontakten när pappa blev sjuk
  Julen i år försöker göra bästa för mamma även hon orkar inte efter förlorat min lillebror hennes barn
  Var rädd om varandra
  Kram

  Linn 2016-11-11 14:24:35
  Svara
 • Jag är intresserad av träningsresa !! ????

  J 2016-11-11 12:49:19
  Svara
 • Hej Ida!

  Om man vill ha maximala reultat av sin träning och tränar ungefär styrketräning 4 dagar i veckan, vilka kosttillskott bör man ta? Är det viktigt att tajma kosttillskott med träningspassen, alltså innan eller efter? Tar du fortfarande glutamin? Vad är det bra för? Vilka andra kosttillskott utom B-vitam, D-vitamin, MSN och spirulina tar du? Hur ser du på alla kosttillskott som ”fitness-personer” tar och alla sötningsmedel?

  En annan fråga också är att jag har tagit MSN länge, och så och jag har varit vegan i ett år där jag äter regelbundet och inga halvfabrikat och tränar ca 4 dagar i veckan, men mitt hår känns som det har blivit tunnare? Kan det bero på någon brist av protein? Varför får man vita fläckar på naglarna?
  Många frågor hehe som jag tänkt på länge..

  Du är grym och en stor inspirationskälla! Ha en bra dag!

  linnea 2016-11-11 11:37:59
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga till dig om träning och träningsvärk. Jag får nästan aldrig träningsvärk. Även om jag kör så hårt jag orkar, tills jag verkligen inte klarar av en repetition till, så får jag inte träningsvärk. Jag tränar styrketräning hemma med redskap som jag redan har hemma som typ ryggsäck fylld med något, vattenflaskor eller gummiband. Jag förstår inte hur jag kan slippa undan träningsvärken, saknar typ att ha det! ? är det så att jag bara är bra på att återhämta mig eller ska jag ändå på något i min träning?
  Älskar dig Ida! Du är GRYM! ??

  A 2016-11-11 07:28:07
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Träningsvärk är inget kvitto på hur hårt eller effektivt du har tränat- du kan få träningsvärk utan att ha tränat särskilt hårt och du kan träna hårt utan att få träningsvärk. Det är alltså ingen idé att försöka ändra din träning enbart för att få träningsvärk. Tvärtom är det väl ett bra tecken att du tränar så regelbundet att din kropp är van vid det 🙂 däremot är variation naturligtvis alltid bra, så testa nya övningar som tränar lite andra muskler och se vad som händer 😀

   Jonna 2016-11-11 19:46:17
   Svara
  • Svar på As kommentar.

   Om du inte redan har provat det så kan jag rekommendera att göra nya övningar, det brukar ge mig träningsvärk! Annars kan du testa att köra med tyngre vikt 🙂

   Ellinore 2016-11-11 11:16:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!