NATURLIG EKOLOGISK HÅRINPACKNING

kokosolja-harinpackning-ekologisk

(Reklamlänk till min webshop Welloteket) – Jag använde den HÄR kokosoljan.

God morgon älsklingar! Nu måste jag dela med mig av en halleluja moment. Mitt hår är ganska trasigt efter för mycket färg och blekning. För ca 1 år sedan så hände en incident och mitt hår blev sååå skadat. Det nya håret som kommer ut är bra men topparna är frasiga och väldigt torra. Jag har försökt med inpackning, Olaplex mm men inget hjälper och det här kalla vädret gör heller inte saken bättre. Så i söndags fick jag för mig att kleta in kokosolja i topparna som en inpackning över natten. Sedan duschade jag ur det på morgonen och WOW säger jag bara! Mitt hår blev så mjukt och återfuktat! Vet att jag har gjort det här en gång tidigare men hade helt glömt bort det. Ska aldrig mer köpa en dyr inpackning när kokosolja funkar så bra! Bara ett litet skönhetstips så här en onsdag 🙂

Nej nu ska jag sätta fart till kontoret och sedan ska jag bli intervjuad i en podd. Ska bli superspännande 🙂 Vill även tipsa om att lyssna på mitt och Viktors senaste poddavsnitt HÄR som handlar om ensamhet och även nya youtubevideon vi gjorde tillsammans. Viktor är så sjukt söt när han försöker lära sig koreografin till Arigato när vi testar Musical.ly 😀 ♥

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Låter bra.

  Ska det vara i nytvättat hår? 2017-10-05 14:12:05
  Svara
 • Brukar ta och blanda i ca 1msk kokosolja tillsammans med min vanliga hårinpackning. Och smörja in det från öronhöjd ned till topparna… superbra! 🙂

  Och kanske lite konstig kommentar på videoklippet med dig och Viktor. Men har hört det förut att killar INTE kan sitta som ja… ett W med benen, pga hur de är byggda. Har märkt detta förr. Och ofta fått kommentarer från killar, att jag ibland sitter så konstigt med mina ben, när jag sitter på golvet haha
  Humm… säg till Pärlan att sitta på det där sättet, för och se om det är omöjligt för män att sitta på det där ”skumma” sättet så att säga 😉
  Sedan är det bra typiskt att killar ska föredra kyla och vi tjejer ofta fryser… haha
  Men ser gärna fler videos på dig och Viktor, ni passar både ihop på Youtube och eran podd! 🙂

  Caroline 2016-11-09 21:07:33 http://blackmary.blogg.se
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Åh bra tips! De gjorde verkligen susen på mitt hår 🙂

   Haha nej GUD Pärlan kan absolut inte sitta så men jag tror det beror på stelhet. Mina killkompisar som dansar tror jag absolut kan sitta så. Måste fråga 😀 Jaaa alltså vi sover med öppet fönster året om för att Pärlan är så varm och jag dör typ av köldskada. haha har varmaste täcket ever! Kramis

   idawarg 2016-11-10 09:05:24
   Svara
 • Jag har provat det men jag kunde typ inte tvätta ur det :O Inte ens efter tre schamponeringar! Använder du något speciellt schampo eller hur gör du för att tvätta ur?

  Emma Hällbacka 2016-11-09 20:27:04 http://emmahallbacka.se
  Svara
 • Åh det måste jag testa, ännu en anledning att älska kokosolja! 🙂

  Moa - Women's Health 2016-11-09 17:48:37 http://www.womenshealth.se/blogs/moaquist/index.htm
  Svara
 • Kokosolja äger! Hade också glömt bort hur grymt det egentligen är 😉

  Emma - loparbloggen.devote.se 2016-11-09 15:30:39 http://www.devote.se/loparbloggen
  Svara
 • Älskar kokosolja :D. Använder det ofta och även mandelolja :D.

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-09 12:20:58 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Har du kokosoljan i torrt hår eller blöter du det först?

  Annie 2016-11-09 11:26:47 http://getfitline.com
  Svara
 • Kokosolja är SÅ bra för håret! Gör en inpackning en gång i månaden! Har inte klippt mina toppar på två år!

  Bunny 2016-11-09 09:40:15 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga till dig. Måste en få träningsvärk efter att ha tränat? För jag tränar styrketräning några gånger i veckan ganska varierat men jag får väldigt väldigt sällan träningsvärk. Det kan kännas som om jag inte kan göra en enda till repetition av en övning för att mina muskler är så trötta men ändå får jag ingen träningsvärk. Är det så att jag bara inte får träningsvärk även fast mina muskler växer eller att jag ska träna på något annat sätt? Tack bästa Ida för en superbra blogg och Youtube ??

  A 2016-11-09 08:57:37
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Låter ungefär som mig.
   Även när jag får bra kontakt, och kört ett långt pass, och blir ”utkörd”. Så får jag nästan aldrig träningsvärk heller. Men det beror mycket på att jag oftare kör på lägre vikter nuförtiden, samt att jag kör relativt enformiga övningar.

   Jag är ingen expert, och förstår att Ida kan ge bättre svar, men JAG VET att kroppen är väldigt smart! Kroppen vänjer sig snabbt vid både övningar som man utför, och även vikterna. DU MÅSTE CHOCKA kroppen med antigen betydligt tyngre vikter, andra övningar, annan typ av övningar… eller gärna en kombination av de alla.
   Men nu är inte alltid träningsvärk ett bevis på att din träning var bra. Alla personer har olika lätt/svart att få träningsvärk också.

   Men… testa på att öka på vikterna och utför nya övningar som du inte gjort tidigare. Kolla gärna runt på Youtube för att få tips!
   Lycka till! 🙂

   Caroline 2016-11-09 20:59:58 http://blackmary.blogg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!