HEJ TRÄNINGSMOTIVATION!

armhavning-ida-warg traning-ida-warg

God söndag älsklingar! Alltså idag har jag sådan träningsvärk efter att ha kört styrketräning både fredag och igår, men funderar även på att köra ett yogapass idag om jag hinner 🙂 Har fått tillbaka träningsmotivationen här nu så bäst att passa på att köra. Här nedan kan ni se passet jag körde i fredags med fokus ben och rumpa.

Uppvärmning: 15 min powerwalk 15% lutning

Superset: 
12 benpress
8 smala armhävningar
X 4

Superset:
12 lår curl 
15/sida sidogång med gummiband
X 3

15 ”gynmaskin”
X 3

10 utfall i smith
X 3

10 rygglyft med viktplatta
X 3

Riktigt rumpdödarpass 😀 haha. Sedan lägger jag alltid till armhävningar då jag annars gärna hoppar över den övningen. För mig är det viktigt att kunna göra armhävningar då jag känner mig stark när jag kan det. Det är liksom ett mått på att jag kan bära upp min egen kroppsvikt och har kvar styrkan i kroppen. Så sjukt jobbigt men ändå nice!

Förresten hur går det med veganveckan? Har ni klarat er genom veckan? Hur har det känts? Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Ida! Jag har nyligen via blodprover fått reda på att jag har hypotyreos, en sjukdom som gör att min kropp kan inte kan producera tillräckligt med sköldkörtelhormon. Måste antagligen börja äta en medicin som heter Levaxin för detta också. Men jag undrar om du har tips på vad som är bra att äta? Jag är vegan sedan ett åt tillbaka men läste nyligen att man bör undvika soja, broccoli, grönkål, gluten m.m eftersom det är svårt för kroppen att bryta ner samt hämmar upptaget av medicinen, men blev så besviken när jag läste det… Känns som det inte finns jättemycket kvar för mig att äta nu. Har du några tips? Vill ju fortsätta att äta veganskt! Och min läkare har inte så bra koll på kost tyvärr..

  Tack för en grymt bra blogg och youtube-kanal! Kram

  Tove 2016-11-06 21:45:30
  Svara
 • Hej! Vart är dina örhängen som är som ringar med stjärnor ifrån? Kram

  Linnea 2016-11-06 21:44:39
  Svara
 • Hej Ida.

  Jag hoppas att du kan hjälpa mig med en sak.
  Nu har jag tagit mig i kragen och ska på tisdag börja gymma med en kompis för förut har jag bara inte vågat men nu är det dags. Men grejen är att jag har alltid bara dansat två dagar i veckan i ett par år sen jag slutade med fotboll och jag har idrott på skolan men ibland är inte det så jobbigt så min fråga är vad ska man ”börja” med när man går på gymmet? Så att jag inte dör på direkt liksom? För jag har inte heller nån direkt kunskap om att gå på gym och vet typ inga övningar. Hoppas att du kan svara på min fråga? Kram

  Anonym 2016-11-06 19:29:49
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Mitt tips är att gå runt och testa alla maskiner. Läs på skyltarna och titta på instruktionsbilderna. Bara prova allt, några reps och se ungefär hur mycket du orkar i varje. Det brukar ge en lagom träningsvärk i hela kroppen när man är ny 🙂

   Emma Hällbacka 2016-11-07 10:37:54 http://emmahallbacka.se
   Svara
 • Jag har skrivit en kommentar innan, men har ingen aning om i vilket inlägg så kan inte se om du har svarat på det, haha.. men skriver en gång till! 🙂
  Det är såhär, när jag var yngre gick jag på gymnastik och var väldigt vig och kunde gå ner i både split och spagat. Men när jag slutade med det så blev jag ju självklart ”ovig” rätt snabbt, men vill nu kunna gå ner i spagat igen till att börja med, så tar jag split när jag kommit ner i spagat!
  Spagat är väl lättare att komma ner i än split? 🙂

  Nu till saken: Kan man typ ”pressa” sig ner i spagat? typ att man ställer sig i den ”ställningen” och försöker pressa sig nedåt? och att man gör så några gånger per dag/ några repetitioner efter varandra? vill helst kunna gå ner så så snabbt som möjligt! haha!

  Skulle självklart bli glad om du svarade så jag vet!

  Amanda 2016-11-06 15:34:41
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!
   Det kan du säkert, fast det är inte så bra… Grejen är att du då kommer pressa musklerna så mycket att de troligen brister. Detta hände mig, när jag redan kunde gå ned i spagat. Jag stretchade nämligen inte innan och var inte uppvärmd och gick ner längre än vad mina muskler var förberedda på då. Det har lett till att jag har fått gå till sjukgymnast OCH fått minst 8 veckors träningsförbud. Så mitt råd till dig är att stetcha ca 5-10 min per dag, värma upp innan, och sitta i spagat 30 sek på varje ben – varje dag – men bara så att det känns okej. Detta gjorde jag under sommaren i 1 mån och då kunde jag komma ned efter den månaden! 😀

   Alice 2016-11-07 03:54:51
   Svara
 • Härligt!! Kör på och stay motivatet!

  Gymfreak 2016-11-06 14:30:12 http://gymfreak.blogg.se
  Svara
 • Jag har kört veganskt sedan i tisdags (1 november) och det går superbra! Lever dessutom på 35 kr per dag just nu, för att krydda utmaningen lite extra. Ska köra månaden ut! 😀 Och har slutat med en massa av mina gamla laster också, eftersom det var mjölk och ägg i många av dem (tänk typ glass, bullar osv). SÅ BRA!!

  Emma Hällbacka 2016-11-06 12:32:36 http://emmahallbacka.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag hoppas att du kan hjälpa mig med detta, har googlat o googlat.. Det är så att jag har ganska mkt problem med magen (magkatarr o smärtor och läkarna bara trycker i mig syrehämmande typ) anyway äter kiselgel o börjat med MSM för ngr veckor sedan. Det var inte det jag skulle prata om egentligen utan jag åker till Thailand nästa vecka och undrar hur det är att ta med MSM, probiotika m.m dit? Är rädd för att fastna i tullen som knarkkurir hahah
  Kram Olivia

  Olivia 2016-11-06 11:28:24
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Haha nej det går hur bra som helst. Jag har rest med både msm, probiotika, proteinpulver och massa andra piller i handbagaget utan att åka fast både till USA, Thailand och massa andra ställen. De säger inget alls om det. Ha en fin resa 🙂 <3

   idawarg 2016-11-06 12:10:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!