VINN DINA 3 FAVORITPRODUKTER FRÅN WELLOTEKET!

welloteket-favoriter-tavling

(Inlägg i samarbete med min egen webshop Welloteket)

Hej vänner! Vill bara sticka in lite här då jag helt glömt att berätta för er om den grymma tävlingen vi har denna veckan där ni kan vinna era 3 favoritprodukter från Welloteket.

Reglerna är superenkla…

1. Gå in på Welloteket och recensera dina 3 favoritprodukter
2. Följ oss på –> FaceBook
3. Kommentera under denna bilden på FaceBook att du är med och tävlar och vilka dina 3 favoriter är?

Vi kommer dra 3 vinnare på söndag. Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh vad kul! 🙂 Mina favoriter är Macapulver, Hampaprotein och Chia Omega 3 🙂 Så viktiga saker att ha i sin vardag när man tränar mycket och så härligt med naturliga boosters för kropp och själ!
  // Louise Johansson

  Louise Johansson 2016-10-23 18:21:18
  Svara
 • Åh vilken underbar tävling! Jag älskar welloteket! Så bra att det finns olika kategorier såsom ”Veganvänlgit” ”För löpare” och jag älskar de olika paketen (hur mysigt låter inte ”lilla veggopaketet”, även om jag suktar efter ”stora veggopaketet” haha). Jag tycker att det är en riktigt riktigt bra sida för massa gottigheter! Mina favoriter är acaipulver, hampaprotein och chiafrön! Givetvis har jag recenserat!

  Ida 2016-10-22 20:43:42
  Svara
 • Mina favoriter är: spirulina, MSM och d-vitamin. Är med och tävlar och hoppas på vinst ❤️❤️

  Anna 2016-10-22 12:28:07
  Svara
 • Hej Ida!
  Har en liten fråga:
  Äter nu magnesium samt multivitamin/mineral, är vegetarian samt mjölkproteinallergiker, och jag tränar mycket.
  Funderar på att byta ut mina vitaminer mot andra, mot vilka tycker du isånnafall? Typ B12 och spirulina-tabletter kanske? Något mer? Det ingår ju i mina multivitamin-tabletter, men får en känsla av att min kropp inte tar upp allt.

  Du är grym! Kram

  Sofia 2016-10-21 10:46:49
  Svara
 • Hej, du som tränar mycket kanske vet varför man ibland blir väldigt yr under träningspasset (oftast vid hårdare pass) och ibland typ svartnar det lite. Även varför man får huvudvärk efter passet . Har alltid liksom tränat så det är inte dålig kondition eller sån, dricker och äter bra.

  Johanna 2016-10-20 17:54:35
  Svara
 • Tjollahopp!

  Har lämnat mitt tycke på tre produkter som är:
  -Carl bergs bjäst flingor
  -Urtekams kokosflingor
  -Superfruits Cacao Raw
  Love them all!
  /Petra

  Petra 2016-10-20 17:10:09 http://www.petranss.blogg.se
  Svara
 • Haha om man ändå testat tre produkter..

  Sofia Wigren 2016-10-20 15:23:34
  Svara
 • Wiee ! Skulle va kul och vinna ? ? heja Welloteket !

  Jessica 2016-10-20 14:59:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!