VAD ÄTER JAG NÄR JAG BLIR SÖTSUGEN?

kakaobönor mother earth kakao choklad welloteket

Chokladdragerade kakaobönor <– HÄR (Reklamlänk till min egen webshop Welloteket)

God morgon mina fina vänner! Jag får så mycket frågor om vad jag äter när jag blir sötsugen så här kommer världen godaste tips, Chokladdragerade kakaobönor. Alltså de är så goda och just nu är jag helt besatt i dem! Jag äter dem till fikat, till mellis, innan träning och som fredagsmys. MUMS! De är ekologiska och veganska ♥ Kan även tipsa om att de är en väldigt uppskattad present att ta med när man ska bort 🙂

Nu ska jag cykla iväg till kontoret och jobba där från hela dagen och i eftermiddag blir det ett träningspass. Jag är taggad 🙂 Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Testat friggs minikakor (tror det är majs nu) med mörk choklad? så goda! Perfekta o ta en eller två när man behöver lite snabb energi

  Anna 2016-10-04 12:36:44
  Svara
 • Mums, vad gott 😀

  Sarah 2016-10-03 15:02:39 http://nouw.com/sarahj
  Svara
 • Hej
  Jag har också haft svullen mage så länge tills för nyligen de gjorde en röntgen visande hade en tumör för två veckor sedan operera de bort den
  Oj vad jag fick platt mage dock kan inte äta på tag få näring i näsan
  väldigt sällan folk har tumör i magen som var så stor
  Men jag blir bättre för var dag

  Sen Ida är du intresserad ekologisk
  Tex ekologiskt mat och giftfri produkter finns så mycket gifter överallt i produkter
  Jag helt förälskad i GOTS bomull
  inte bambu för är djurens mat men mycket annat
  Älskar du läsa så läs konmari methoden
  Jag har gått över till minimilism nu

  Pia 2016-09-29 23:00:10
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har haft en svullen mage nästan hela mitt liv. Du har ju pratat en del om gluten och gluteöverkänslighet och jag undrar om du tror att det är det jag är? Jag vet att jag får svullen mage av socker men när jag inte äter det så har jag ändå en svullen mage. Ska man typ prova några veckor utan gluten och se om det blir bättre eller hur ska man få reda på om man är överkänslig? Och tack för en fantastisk blogg och youtubekanal?
  Kraam

  Iris 2016-09-29 21:41:38
  Svara
 • Har du något bra tips på proteinpulver? Lästa förut att du åt vassleprotein men antar att du inte gör de längre..:/ något annat tips? Klara inte av hampaproteinet tyvärr..

  Jennifer 2016-09-29 21:30:36
  Svara
 • Hej Ida! En fråga bara. Har börjat träna regelbundet på grupp-pass på 24/7 i 5 veckor nu. Varierar med bodyattack, spinning, indoorwalking och tänkte även börja gå på grit. Har tränat 2-3 ggr per vecka och undrar ifall jag kan ta in 3-6 pass i veckan nu eller är det stor risk att man skadar sig då? Tror du att jag går ”för fort fram” att ta in fler pass nu eller är det lugnt? Borde väl vara lugnt så länge man har en vilodag i veckan? Är bara så fruktansvärt rädd för skador då träning är en av de få grejor som ger mig glädje för tillfället och att skada mig och behöva vila ifrån det hade gjort mig sjukt deppig.

  Kram!

  Bella 2016-09-29 21:20:07
  Svara
 • Hej!
  Skulle du kunna ge lite tips på hur en vanlig dag ser ut för dig gällande kost? Jag håller nämligen på att försöka öka i vikt men har lite svårt att veta ungefär hur mycket och hur ofta man ska äta! Tacksam för svar 🙂

  Amanda 2016-09-29 20:25:28
  Svara
 • mmh, det där kan jag tänka mig är riktigt mummy. Megados kakao liksom 😉

  ISA 2016-09-29 16:23:39 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Förlåt menar inget illa mot någon men tycker det är väldigt underhållande att folk ens frågar dig om du äter socker, som om det vore konstigt! Får du inte ibland lust att bara spåra och skriva att du åt en hot dog eller att du äter smågodis i smyg varje kväll, bara för folks reaktioner??

  Filippa 2016-09-29 16:18:41
  Svara
 • Hej Ida!Jag har snubblat över något som heter Rapsy frutty (som ska vara helt veganskt)som är ett pulver man kan blanda ut till yoghurt och gräddfil bland annat. Vet du ngt om detta? Nyttigt/onyttigt, bra/dåligt vid träning o viktnedgång? Kram

  Bea 2016-09-29 15:49:00
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas allt är bra med dig! ?
  Jag har en fråga till dig och jag undrar om svett har ett samband med kosten man äter? För jag älskar att gå på spinningpass och svettades så mycket förut, (jag skojar inte, det var mer eller mindre en pöl under min cykel..) Men sedan jag gick vegan så svettas jag inte alls i närheten av det jag brukade. Har det att göra med kosten? Och är det på något sätt sämre att svettas mindre?
  Kramar!! ?

  Melinda 2016-09-29 13:39:21 http://nouw.com/melindaforsberg
  Svara
  • Svar på Melindas kommentar.

   Ja det tror jag absolut att det kan ha. Vet inte vad det beror på men intressant så ska börja läsa på. Ex när man börjar ta MSM så kan man svettas mer pga att kroppen vill få ut gift ex via svett, urin, avföring mm. Kanske det kan vara något liknande att vegansk kost inte innehåller lika mycket gift? Ska kolla upp. Kram

   idawarg 2016-10-01 13:56:07
   Svara
 • Hej Ida! Jag undrar vilken kamera du använder när du filmar dina youtube-vloggar ?:) tack för underbar blogg och vlogg!!

  Julia 2016-09-29 12:40:11
  Svara
 • Dom ser så sjukt goda ut! 🙂

  Petra Nordqvist 2016-09-29 09:42:15 http://petra.for.me
  Svara
 • Trodde inte du åt socker alls?

  Cam 2016-09-29 07:25:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!