TIDSEFFEKTIVT TRÄNINGSPASS TILL ER SOM INTE HINNER TRÄNA ;)

IMG_3693-0.jpgIMG_4135.JPG

Good morning sweethearts! För det första, hur snygga är inte de här träningskläderna från Björn Borg? Sedan för det andra… så vet jag inte. Haha. Nej men jag kan säga som så att jag har fått tillbaka motivationen till styrketräning. Istället för att köra tyngre vikter med vila mellan så har jag börjat köra mer egen kroppsvikt eller lägre vikt och kör mer reps och flera övningar i rad. Jag har kommit på att jag är en för rastlös människa för att köra tungt och sitta och vänta. Jag tappar fokus och motivation och sedan vill jag heller inte lägga den tiden som krävs. Jag vill komma in på gymmet och helst ska träningen vara avklarad på 30-40 min vilket den nu blir.

Känner man igen sig i det här så testa köra cirklar eller triset. Triset är när man kör 3 övningar i rad utan vila, som en minicirkel.  Cirklar på 5-6 övningar kan ibland vara svårt på gymmet då redskapen är upptagna så då är triset grymt bra då man kanske använder 1 maskin + 2 övningar med egen kroppsvikt. Ni kan se passet jag körde i förrgår nedan för lite inspo.

TIDSEFFEKTIVT TRÄNINGSPASS

Triset 1:
15 Squats i Cable Cross
8 smala armhävningar
15 crunch på halvboll
X 4

Triset 2:
10/sida bulgariska utfall
20 dips
10 wargens buttkiller
X 4

Sååå var passet klart. Tror det tog 30 min och jag var helt färdig. Värmde upp med promenad till gymmet och varvade ner med en promenad hem. Perfekt! Tänkte även lägga upp ett liknande pass med övningar på youtube på söndag så håll utkik. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 18 år som tränar både styrke- och konditionsträning 3-4 dagar i veckan. Känner nu efter två år av träning på gym att jag vill ha synligare muskler, med andra ord öka muskelmassan. Men eftersom jag inte är så bra på det här med vad för vegetarisk mat man ska äta vet jag inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Vet att protein typ bygger muskler men hur fungerar det egentligen? Hoppas du förstår min väldigt otydliga fråga haha.

  Tacksam för svar.
  Din blogg är grym!

  Emelie 2016-09-22 18:34:13
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Kolla in mina matdagböcker på youtube för hur jag lägger upp kosten. Lägg till något proteinpulver + spirulina och ät bara större portioner tills du får resultat 🙂 KRamis

   idawarg 2016-09-23 16:28:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!