FRIDAY YAAY

granola vegan hclf nyttig recept

Ni hittar recept på vegan granolan <– HÄR

God morgon älsklingar och happy friday! Egentligen spelar det ingen roll för mig om det är fredag, måndag, söndag eller torsdag då alla dagar ser likadana ut men andras fredagskänsla smittar av sig och jag tycker det är en speciell härlig känsla på fredagar 🙂

Idag så blir det vilodag från träning då jag först har en fullspäckad dag. Först ska jag träffa min nya fotograf och filma och fota massa grejer och efter det ska jag till naprapaten och sedan middag med en tjejkompis Wohoo såå himla nice!!!

Jag ser verkligen fram emot att besöka min naparpat Kjersti idag då jag är helt skev i ryggen efter flygresan till Marbella. Blir alltid så stel efter flygningar så I really need this! Bor ni i Stockholm och behöver en bra naprapat så måste ni besöka Kjersti då hon är bäst! Ni mina läsare har även 15% rabatt på ordinarie pris på behandling hos henne fram till sista oktober. Ni behöver bara säga att ni läst det i min blogg när ni är där på behandling. Läs mer och boka HÄR(Detta är ej ett samarbete utan jag vill bara tipsa :))

Nej nu ska jag njuta av min goda –> veganska granola med kokosmjölk, skivad banan och granatäpple. MUUUMS!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!! Du la upp en bild på en pumpasoppa på din snapchat tror jag?! Kan du lägga upp recept på den!?! 😀 Såg god ut 😀

  Natasha 2016-09-16 20:37:04
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 15-årig vegetarian, vilket jag älskar att vara! Men jag skulle vilja gå upp i vikt, typ 1/1,5 kilo. Jag tränar flera gånger i veckan men jag har inte gått upp jättemycket med muskler och så. Jag vet inte riktigt hur mycket kalorier jag får i mig för sånt vill jag inte hålla på och räkna, känns lite dumt att göra det när man är 15 år. Men mycket äter jag iallafall och sex gånger om dagen
  :). Men jag har inte gått upp någonting! Det är som att allt jag äter brinner upp haha! Jag äter mycket nötter och avokado eftersom att det innehåller mycket fett som ska vara bra om man vill gå upp i vikt (har jag hört). Men har du något bra tips? Jag behöver verkligen hjälp.

  Kram <3

  Elin 2016-09-16 18:36:16
  Svara
 • Hej Ida, kommer du ha något ”hitta träningsvän” inlägg i höst? 🙂
  Kram

  Sofia 2016-09-16 16:28:10
  Svara
 • Hehe visst är det något spec med fredagar oavsett hur veckans schema ser ut!? alla är lite extra glada ju! 😀 trevlig helg på dig fino!

  ISA 2016-09-16 16:18:59 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad är näringsrekommendationerna för svavel? Hur mycket svavel får man i sig vid MSM? Är det lätt att få överskott av svavel? Finns det några bieffekter av att äta för mycket, vetenskapligt undersökt?

  Är nyfiken! Men också skeptisk om vad som händer om vi äter för mycket?

  Jennifer 2016-09-16 13:43:55
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Jag frågade min naturläkare och han säger att det inte är farligt att äta mycket svavel. MSM är lika naturligt som vatten. Sedan ska man ju inte överdosera något, inte ens vatten. Men tar du mycket så kan det bli att du får gå på toa lite för ofta om man säger så. Sedan i början så får man utrensningseffekter och då kan det vara så att njurar och lever ej hänger med därför viktigt att trappa upp. Men har man fått de effekter man vill av MSM så räcker det med 1 tsk som underhållsdos. Svavel är något vi egentligen ska fåi oss via kosten men som nu för tiden tyvärr inte finns lika mycket av i maten.

   idawarg 2016-09-16 18:27:31
   Svara
 • Jag undrar vad du använder för preventivmedel idag? Jag har precis skrivit ett inlägg om min resa med olika preventivmedel och är nyfiken på andras historier och vad som har fungerat bäst och vad som inte har fungerat.

  Trevlig helg! 🙂

  Captain Love - Jennifer 2016-09-16 12:56:47 http://captainlove.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!