EN KRÄMIG GRÖN SMOOTHIE – RECEPT

smoothie-recept-vegan-soygurtrecept-soygurt-smoothie-nyttig-grön-veganrecept-soygurt-smoothie-nyttig-grön-veganrecept-soygurt-smoothie-nyttig-grön-veganrecept-soygurt-smoothie-nyttig-grön-vegan

God morgon mina hjärtan! Som ni redan vet så brukar jag starta dagen med en smoothie och idag började jag med en grön härlig med en bas av naturell Ekologisk Soygurt. Ni kan se hela receptet nedan. Älskar verkligen att boosta med frukt och grönt direkt på morgonen och att blanda ner Soygurt i smoothien ger en tjockare och krämigare smak och mättar bra.

Vill man lyxa till det någon dag så borde ni kolla in Soygurt Eko Jordgubb & smultron som är som en sommardröm. Jag verkligen älskar smaken av smultron och denna ekologiska Soygurt toppat med lite granola blir lika god som en dessert trots att den har en lägre sockerhalt än de vanliga traditionella frukostyoghurtarna. MUMS säger jag bara!

Men nu till receptet på min gröna frukostsmoothie:

Ingredienser:
– 1 banan
– 250 g fryst mango
– En stor näve spenat
– 1/2 avokado
– lite pressad citon
– 2 dl osötad naturell Soygurt

Gör så här: Mixa ihop och njut!

(Inlägg i samarbete med Planti)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för inspirationen! Ska definitivt testa! Inte ens sett att Planti har en osötad naturell soygurt, den måste jag köpa hem!

  Janina 2016-09-07 16:23:56 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • Oh! Lät ju såååå gott! Ska testas ?

  Petra 2016-09-07 13:01:58 http://www.petranss.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag beställde spirulina tabletter igår. Så jag undrar hur många tabletter jag ska ta och om jag ska trappa upp senare osv.

  Sandra Backlund 2016-09-07 10:12:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!