EFFEKTIVT TRÄNINGSPASS FÖR BEN OCH RUMPA

ida warg traning halsa ida warg traning halsa övningtraning ida warg övning benida warg traning halsa övningida warg traning ovningar

(Reklamlänkar)
T-shirt – HÄR // Tights – HÄR // Skor – HÄR // Gummiband – HÄR

God morgon mina älsklingar! Idag har jag redig träningsvärk i rumpan efter gårdagens styrkepass på gymmet. Eftersom jag inte tycker att det är särskilt kul att lyfta tungt utan gillar mer att svettas så körde jag ett pass igår med lättare vikter och 2 triset. Med triset menar man att man kör 3 övningar i rad utan vila, sedan vilar i ca 1 minut innan man kör igen. Jag gillar verkligen det här då det är så effektivt! Perfekt om man har ont om tid på ex en lunch eller om man är en rastlös människa som mig som inte orkar vänta på att vila mellan seten. Haha. Men skriver hela passet nedan så ni kan testa 🙂

Idag så ska jag och min pojkvän på utbildning hela dagen. Jag har typ panik då jag har koncentrationssvårigheter när det kommer till att sitta och lyssna längre stunder. Jag vet inte riktigt vad det är men det går in i ena örat och ut genom andra och sedan kommer jag på mig själv sitta långt in i en dagdröm, pillandes på mobilen eller kladdandes på ett papper. Har alltid haft svårt att lyssna på föreläsningar/lektioner men har ändå kunnat plugga fast då måste jag vara helt själv och helt tyst. Någon som känner igen sig och här något tips till mig?

Men men nu kommer här istället träningspasset 🙂

Uppvärmning: 10 min PW 15% luting

Triset 1:
15 squats i cable cross
30 utfall bakåt
15 raka marklyft 
X 3

Triset 2:
15/sida sneda stepups (video kommer i veckan)
15 sittande rodd
15/sida enbenshöftlyft
X 3

Avslutade med: 15/sida sidosteg med gummiband X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag är exakt likadann på föreläsningar/ lektioner… Jag vet inte hur jag ska göra för att orka fokusera på rätt saker, allt min hjärna gör är dagdrömmer om något heelt annat.

  Natalie Honkonen 2016-09-06 06:23:53 http://nouw.com/nataliehonkonen
  Svara
 • Hej! Det här är verkligen inget påhopp/kritik eller liknande utan enbart ren nyfikenhet och kan inte hitta egna svar när jag söker. Jag äter till 99% vegetariskt av mig själv då jag föredrar den maten. Kyckling är nog den enda ”kött” produkten jag verkligen älskar. Men den skippar jag oftast medvetet. Jag har kollat på en rad olika youtube klipp, dokumentärer etc. Senast igår kollade jag på den där cow sp….? (Glömt namnet) men det jag reflekterade efter var hur de vänder på saker och ting. De nämner exempelvis hur många personer som föds varje dag och i och med det behöver mer mark men djurens ”boende” innan de avlida tar för mycket plats, men de nämner dock inte hur många som dör? och sen tänkte jag ytterligare på en sak. Om alla djur hade fått leva fritt och föröka sig hur mycket de vill, hur skulle det då bli? Jag håller helt med om att det inte är moraliskt rätt att avlida ett djur pga att vi människor ska få äta en hamburgare tex. MEN är det inte bra att ta tillgång av naturen? Att vi alla kan dra nytta av varandra? Alla vilddjur som förökar sig? Är det inte ”bra” att de blir skjutna och att vi människor istället kan äta de. som sagt, inget påhopp. Men hade gärna önskat ett inlägg om dina tankar kring detta eller ett klipp. Hur tänker du? Vad får dig att fortsätta äta vegansk? Varför är du vegan och inte bara vegetarian? Eller varför äter du inte ekologisk och svenskt? Kraaaam

  Emma 2016-09-05 21:12:04
  Svara
 • Hur går det med lasern Ida? 🙂 Kram

  Veronika 2016-09-05 18:58:59
  Svara
 • Hej Ida! Kommer du att ha någon mer träningsresa? Typ i vinter? Är superintresserad i så fall! ? Kram

  Elin 2016-09-05 16:31:03 http://nouw.com/elinakerholm
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag bara älskar din blogg och tycker det är kul med dina vloggar (är själv vegan och tycker att träning och kost är hur intressant som helst!). Och jag har en fråga till dig. Jag har på grund av jobbet fått musarm: alltså värk, ont och ilningar i höger handled av datormusanvändadet. Och sen har jag på sistone börjat få väldigt ont i rygg, länd, nacke och axlar bland annat. Jag har funderat på en Foam Roller och undrar om du har något tips om vilken variant jag bör införskaffa? (Är vilse i Foam Roller världen!). Och är Foam Roller något du rekommenderar för mina besvär?

  Hälsningar Jennifer

  Jennifer - Captain Love 2016-09-05 16:27:09 http://captainlove.se
  Svara
 • IDA! du har alltid så snygga träningskläder! 😀 eftersom jag själv är förälskad i mönstrade träningsbyxor så måste jag tipsa om några super snygga och bekväma som jag köpte från Hunkemöller: https://www.hunkemoller.se/se_sv/25894-mallas-de-deporte-hkmx-negro-113980.html. Såg dessutom att de har träningstights och sportBH för 400kr så det får bli ett litet tips också 😉

  Madeleine Berg 2016-09-05 16:07:29
  Svara
 • Kära underbara Ida, kan inte du ordna lite rabatt på Holistics produkter igen? Det kostar ju skjortan att ha en känslig mage!

  Ha en fantastisk dag!

  Malin 2016-09-05 12:26:03
  Svara
 • Hej kan du förklara vad squat i cable cross är för något? 🙂
  Kram!

  Sabina 2016-09-05 11:09:18
  Svara
 • Älskar tränings tightsen, såååå snygga ☺️ 🙂 !!

  http://nouw.com/catharinas 2016-09-05 10:00:16 http://nouw.com/catharinas
  Svara
 • Känner igen mig på pricken. Hemma behöver jag dock med använda öronproppar för att kunna stänga ute allt och då bor jag ändå ensam. På föreläsningar har jag alltid med vatten som jag kontinuerligt dricker och sen antecknar jag och verkligen lyssnar efter saker som går att anteckna även om informationen är totalt meningslös. Sen så vrider jag alltid på föreläsaren säger ex om han säger att havet är blått så tänkte jag direkt varför är det de? Hur blev det de? Har de alltid vart så? Fattar du? Typ vrider på infon lite snabbt för då fastnar den eftersom man har anylserat:)

  Lejla Mujaković 2016-09-05 08:40:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!