KALORIER OCH NÄRINGSINTAG

lifesum-kalorier-kcal-app-räknaIMG_8169.JPGkalorier-app-räkna-vegan

God morgon vänner! Jag har fått många frågor från er om det finns någon app man kan använda för att hålla koll på kalorier och näringsintag så man får i sig tillräckligt? Det finns en superbra app som heter Lifesum som jag brukar använda mig av när jag vill kolla näringsvärdet på en produkt och är man Guldmedlem får man även tillgång till massa bra och hälsosamma recept. Man kan även få recepten anpassade efter just sin kosthållning som ex glutenfri, vego-recept mm. Så himla bra!

På deras hemsida kan ni läsa mer om tjänsten, ni hittar den här (klick!)

TÄVLING! Ni kan nu vinna ett 12 månaders Guldmedlemskap på Lifesum. Det kommer bli 3 st vinnare och tävlingsreglerna hittar ni nedan.

1. Följ Lifesum på instagram (@lifesum)
2. Rekommendera Lifesum genom att tagga 2 vänner
3. Ladda ner Lifesum appen HÄR och kommentera kort nedan varför just du ska vinna ett Guldmedlemskap.

Vinnare utses nästa vecka. Lycka till!

(Inlägg i samarbete med Lifesum)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag har nyligen efter sommaren haft ångest över min kost och min kropp och har återigen laddat ner Lifesum, som jag tycker är mycket bra! För mig som student känner jag dock inte att pengar till guldmedlemsskap är det jag har råd att lägga pengar på. Ett guldmedlemskap skulle förhoppningsvis ge mig ännu mer motivation och inspiration till att äta hälsosamt och få koll på min kost. jag håller tummarna till att detta kommer bli slutet på all min ångest över att jag alltid dimper tillbaka på dålig kost. Tack för chansen och för att din blogg är inspiration till tusen!!
  kram

  Josefine 2016-09-05 20:51:37
  Svara
 • Min dotter gnäller ofta över att hon käkar dålig mat. Både hon och jag har appen men ingen har guldmedlemskap. Hon har sagt till mig ett flertal gånger att hon verkligen behöver guldmedlemskap men jag tycker inte att vi har råd. Följer såklart på instagram också

  Carina 2016-09-03 20:10:45
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle verkligen verkligen vilja vinna detta guldmedlemskap på 12 månader eftersom att jag för en vecka sedan, flyttade till London i ett år och ska plugga här! Jag ska verkligen försöka hålla i träningen på samma sätt som jag gjort hemma i Sverige, men denna app skulle verkligen förenkla allt så otroligt mycket. Har använt mig av lifesum ett bra tag nu och ha flera gånger funderat på att uppgradera till ett guldmedlemskap eftersom recepten ser såsåsåså goda ut! Men eftersom jag bara går i gymnasiet så behöver pengarna läggas på andra saker. Hoppas verkligen jag har en chans att vinna detta, skulle betyda så mycket! Älskar dom blogg så mycket och du är verkligen en inspirationskälla för alla, kramar!

  Alice Persson 2016-08-31 19:08:29 http://nouw.com/aliceengla
  Svara
 • Vilken rolig tävling!! Har använt appen, men aldrig guldversionen.. Har dock under en längre tid försökt gå ner i vikt men misslyckas ofta då jag inte vet hur jag ska få ihop en rolig, varierad kost. Håller tummarna att jag kan vinna och få försöka igen, men goda nyttiga recept!!
  (Gjort allt på instagram)

  Elise 2016-08-30 22:54:36
  Svara
 • Lifesum man testat några gånger ibland, ett guldmedlemmsskap skulle vara som en hjälpande människohand. Tips på recept är just vad Elina behöver, så hon kan lyckas hålla sin kost framöver. Många gånger man försökt få kosten att hålla, önskar man ibland att man kunde trolla. Att vinna detta pris, skulle vara mycket bra på så många vis. Det skulle inte bara hjälpa mig med ett nyttigare liv, utan även öka Elinas driv! Nu hoppas vi på det bästa, som kanske de flesta ??

  Elina Wase 2016-08-30 15:13:45
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta då jag precis kommit igång med träning och håller på att förbättra min kost. Skulle passa mig perfekt att få tillgång till recept då jag har 0 inspiration till matlagning och av den anledningen blir det ofta blir dålig mat. Skulle vara ett jättebra hjälpmedel att börja använda. Håller tummarna!

  Therese Klemola 2016-08-30 13:14:40
  Svara
 • Hej! Vad kul med en sån här tävling! Jag skulle vilja ha ett guldmedlemskap för att få inspiration och hjälp med veganska rätter, jag vill så gärna börja äta vegetariskt men vet inte vart/hur/när jag ska börja och jag tror att detta skulle vara en bra hjälp att komma igång. Jag tror dessutom att jag ligger på ett för lågt intag av mat per dag och skulle vilja få bättre koll på det. Och så fort jag äter något så sväller min mage upp som om jag vore i 5:e månaden (IBS) mage, så tror denna apo skulle vara till stor hjälp för mig ???

  Alexandra 2016-08-30 10:45:35
  Svara
 • Jag tränar 6 h i veckan fotboll & innebandy. Till helgen har jag minst 1 match och ibland spelar jag tre matcher. Försöker även klämma in en powerwalk då och då och någon springtur ibland. Cykla gör jag varje dag till skolan oavsett väder. I cirka 3 månader har jag haft mer koll på vad jag äter och lagat nyttiga recept som tex din chokladglass. Jag skulle vilja ha ännu mer koll på maten & trängingen. Har redan laddat ner appen och är helt fast i den. Dock har jag inte råd till guldmedlemskap! Kram

  Agnes 2016-08-30 09:57:44 http://nouw.com/agnesvera
  Svara
 • Hej Ida! Jag Lasse faktiskt ner Lifesums gratisversion för lite mer än en vecka sedan, och jag kunde inte vara mer nöjd. Då jag elittränar konståkning är det viktigt att ha koll på att jag får i mig tillräckligt mycket, men också RÄTT mat. Jag blev vegan för lite mer än ett halvår sedan, och för att vara ärlig har jag rätt ofta problem att få ihop måltider som täcker hela kostcirkeln. Tack vare Lifesum ser jag när jag gör rätt, betygen är dessutom sjukt triggande, man vill ju såklart få så högt betyg som möjligt på sin dag. Genom att vinna ett guldmedlemskap skulle jag få hjälp genom både fler veganrecept, och mer specifik info om vad jag får i mig, samt inte får i mig tillräckligt mycket av. Kram!❤️

  Clara 2016-08-30 09:40:41
  Svara
 • Jag har nyligen börjat använda Lifesum och tycker verkligen om appen! Jag blev vegan för ca 7 månader sedan och har definitivt blivit mer medveten om att jag måste äta mycket mer än vad jag gjorde innan, och i och med att jag tränar väldigt mycket vet jag att det är extra viktigt! Till en början tyckte jag det var svårt, men jag har blivit van att äta mer nu. Appar som Lifesum är dock en räddare i vardagen då jag tycker det kan vara svårt att hålla koll på om jag äter tillräckligt ibland. Jag äter ju tills jag blir mätt, men ibland räcker inte det för att jag ska få i mig alla näringsämnen jag behöver och då är det perfekt med Lifesum som kan säga åt en att ta en till portion eller ett mellanmål. Ett guldmedlemskap skulle hjälpa mig att hålla ännu mer koll och få mer tips och råd om min kost. Jag skulle bli så himla glad över att vinna medlemskapet och det skulle vara otroligt kul och motiverande!

  Olivia 2016-08-30 09:11:41 http://ordinaryvegan.blogspot.com/
  Svara
 • Åh detta skulle jag så gärna vilja vinna! Använt lifesum lite då och då innan (gratisversionen) då jag knappt åt någonting & pga denna appen insåg jag att man kunde äta utan att gå upp i vikt. Har även nyss blivit vegetarian, eller mestadels uteslutit kött så att kunna få recept hade varit perfekt då jag har total idétorka på vegetarisk mat.
  Håller tummarna stenhårt att jag är en av dem som vinner!!

  Therese 2016-08-30 09:07:53
  Svara
 • Tack Ida! Har länge sökt efter en bra app av denna typ! Jag bor i Finland o har insett att det kan innebära ett problem att sända olika vinster hit, men brukar ändå aktivt delta i olika utlottningar/tävlingar som du ordnar. Ett guldmedlemskap på Lifesum skulle inte innebära några fraktbekymmer och medlemskapet skulle vara en härlig överraskning på en spännande höst!

  Ia Wilson 2016-08-30 07:53:16
  Svara
 • Jag har använt Lifesum (gratisversionen) i omgångar, men efter någon vecka ledsnar jag på att väga maten.. Men appen är bra i sig, men jag är osäker om jag skulle använda den längre om jag betalade för den. Jag får hålla tummarna för ett gratisår!!

  Therese 2016-08-30 07:52:48
  Svara
 • Hej! Yes, äntligen en tävling för lilla mig!;) Har använt mig av Lifesum nu i flera år men aldrig haft guldversionen. Skulle hjälpa mig ytterligare om jag hade det, och superroligt att få tillgång till en massa hälsosamma recept och andra funktioner. Jag använder mig av appen i precis samma syfte som dig, för att veta att man får i sig tillräckligt med näring, och guldversionen hade som sagt hjälp mig ytterligare i min kostresa!:) Älskar verkligen appen och använder den dagligen…hoppas på en uppgradering helt enkelt;D Ha en underbar dag Ida och fortsätt inspirera som du gör så bra! Stor Kram!

  Sandra Blom 2016-08-30 07:49:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!