MINSKA AMBITIONSNIVÅN OCH ÖKA MOTIVATIONEN

yoga 1 yoga 2 yoga 6 yoga 8 yoga-3 yoga

God morgon mina hjärtan! Startade den här dagen med ett kort men härligt yogapass. Nu för tiden så kör jag alltid mina egna pass då jag lärt mig vilka övningar som passar mig bra och vilka som jag vill köra. Men vet ni inte det så kan jag verkligen rekommendera Yogobe som har massa olika yogapass i olika nivåer och olika långa. De har allt från 5 min-90 min. Vill ni testa så tror jag ni kan använda koden idawarg så får ni 14 dagar gratis och ni går in HÄR (Klicka i kampanjkod) (reklamlänk till Yogobe)

Att starta dagen med yoga är så härligt då det får igång blodcirkulationen och skapar ett lugn. Har även börjat lägga till lite meditation. Jag har märkt att jag är en person som inte alls gillar saker som tar tid. Om jag vet att en sak tar mer än 30 min så börjar det klia i min kropp och jag får lite panik. Så skulle jag sätta upp ett mål att yoga 60min varje morgon så skulle det antagligen inte hända. Det samma gäller med träning. När jag körde mycket styrketräning med tunga vikter vet jag att de passen tog ca 1,5 timme totalt med vila och allt och då fick jag sådan ångest inför det att jag ibland ställde in. Så för mig är det mycket bättre att köra korta enkla pass och i så fall fler. Då vet jag att det blir av.

Om ni är lika dana så testa istället att sätta ett mål att ex köra 5-15 min yoga på morgonen eller 30 min styrketräning 3 gånger i veckan mm. Det blir inte alls samma ångest och känns mycket lättare att få till. Sedan kan jag säga att det är många gånger mina yogapass blir 30-40min bara för att jag (när jag väl har börjat) tycker det är så skönt. Haha.

Gud vad jag bara skriver på nu men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Har ni svårt att få till de där träningspassen så dra ner ambitionen och testa kortare pass.

Nu ska jag ut på en löptur! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag tycker också man ska fokusera på att sätta mål angående lite kortare träningspass, det har hjälpt mig jättemycket! 🙂

    Sofie 2016-08-26 20:05:58 http://sofiegabrielsson.devote.se
    Svara
  • Jag är likadan! Förutom när det gäller promenader, då kan jag lätt gå 1-2 timmar. Du är så fin naturell även om du är snygg i smink också! Btw!

    Cecilia 2016-08-26 09:13:55
    Svara
  • Jag är så lika!! Skönt de finns fler 😀 ska börja testa köra yoga på morgonen! 🙂
    Vad använder du för foundation/puder? 🙂

    jenny 2016-08-26 09:13:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!