MIDNATTSLOPPET 2016

(Video i samarbete med Stadium och adidas)

God morgon mina hjärtan! Här ovan kan ni se en vlogg från Midnattsloppet 2016. Wohoo blir taggad på att springa bara av att se den! Så cool upplevelse. Har ni inte sprungit något lopp måste ni testa 🙂

Hoppas ni får lite träningspepp av den! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Wohoo vad peppad jag blev på att springa! Vill it å springa nuuuu! Men jag har precis varit sjuk:(
  Jag var på semester i en vecka och tränade väldigt hårt innan den resan så jag tänkte att jag skulle låta min kropp få vila en vecka och bara njuta utan träning på semestern!
  Tanken va ju att jag skulle börja träna direkt igen när jag kom hem men blev matförgiftad.. Spydde aldrig men hade feber och mådde illa i 2 dagar så jag åt typ inget på 1 dag. Känner mig förfarande inte helt ok, tex när jag är ute och går så sticker pulsen iväg som den aldrig gjort förr?
  Hur länge borde jag vänta innan jag börjar träna igen?

  Ronja pernervik 2016-08-16 11:13:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!