BLÅBÄRSPAJ VEGAN – RECEPT

blåbärspaj vegan recept ida warg vegan blåbärspaj recept ida warg

Här kommer ett recept på en vegansk blåbärspaj som ni bara måste testa.

God morgon mina hjärtan! Har sovit gott trots att jag har så ont i tänderna efter att ha spänt min tandställning i måndag. AJAJ! Men sjukt taggad på att se resultatet då det redan syns hur mycket som helst. Herregud vad sjukt hur snabbt tänderna kan flytta på sig?! Har gjort en video om det här som kommer upp imorgon med för och efterbilder så missa inte det.

För ett tag sedan la jag upp en bild på vegansk blåbärspaj på min snapchat. Har nog aldrig fått så många meddelande om att jag måste lägga upp recept. Så mina vänner här kommer recept på min magiska veganska blåbärspaj. Yeey!

RECEPT BLÅBÄRSPAJ VEGAN

Ingredienser:
3-4dl blåbär
1,2dl havregryn
0,5dl kokosflingor
2 msk agavesirap
2-3 msk smält kokosolja
1 krm vaniljpulver

Gör så här: Lägg blåbär i botten på en liten pajform. Blanda ihop alla andra ingredienser till en pajdeg och lägg över blåbären och toppa med lite mer kokosflingor. Grädda i ugnen i 175 grader i ca 20 min.

(Alla länkar är reklamlänkar till min egen webshop Welloteket)

Läs också:
Recept bananbröd
Raw jordgubbsglass

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag bara undrar vilken tid du startar ikväll?
  Och lycka till, du kommer klara det galant!❤

  Iris 2016-08-13 15:59:12
  Svara
 • Bästa torkade mangon på marknaden 🙂
  http://nathaliesdirecttrade.se/lttorkat-frukter/
  Kanske något till welloteket

  H 2016-08-12 20:06:42
  Svara
 • Blev supergott! Tack för tipset 🙂

  http://billigareshopping.se

  Isabelle 2016-08-11 20:01:31 http://billigareshopping.se
  Svara
 • Hej Ida! Älskar att läsa din blogg och kolla på dina klipp på Youtube! Jag har en fråga. Jag har gymmat några gånger i veckan sedan i mars och har inte direkt stretchat något efter passen. Har alltid varit vig men nu kan jag knappt nudda mina tår med fingrarna när jag böjer mig framåt. Kan inte du skriva lite om vilka övningar som är bra för att behålla flexibiliteten när man styrketränar? ?❤

  Therese 2016-08-11 15:08:36
  Svara
 • Hej Ida!
  Har under det senaste halvåret haft en ätstörning då jag tänkt konstant på hur mycket jag tränar, vad jag äter och så vidare. Har aldrig hetsätit eller spytt upp mat med flit någongång, men jag har gått ner från 57 till 50 kg på ca 5 månader ( är 165 lång ). Min mens har även vart borta 7 månader. Innan ätstörningen hade jag det hyfsat regelbundet i ca 2 år, men när tankarna började och jag började agera utefter dem försvann den ganska snabbt. Nu ångrar jag verkligen att jag tänkt såhär och varje gång jag pratar med mina närmsta vänner lovar jag dem dyrt och heligt att äta ordentligt och träna för att jag tycker att det är kul, lovar även mig själv detta. Men ändå finns tankarna där och jag tänker omedvetet på att jag måste minimera mängden mat och träna med anledning av att jag ska ha en fin kropp och så vidare. Jag undrar om du har några bra tips på hur jag ska ta mig ur de här tankarna på riktigt och verkligen släppa dem helt? Sedan undrar jag även om du tycker att jag borde gå till en läkare?

  Malin 2016-08-10 22:45:39
  Svara
 • Hej ida,jag vet att du gjort banana island så du kanske vet bättre än mig i denna fråga. Jag har länge ätit mycket rawfood men det är väldigt dyrt och jag undrar om du vet någon sida eller affär som levererar större mängder av frukt?främst bananer!!!! Jag äter mycket bananer men dem är så sjukt dyra så jag har lära dragit ner på dem rejält,men det är också från bananer jag får mestadels av kalorierna ifrån så börjar få lite småpanik nu! Kram från mig <3 älskar dig,din youtube,din blogg,ja allt haha <3

  Rebecka 2016-08-10 22:36:25
  Svara
 • Hej Ida!
  Har 2 frågor till dig, som jag verkligen undrat över länge men aldrig vetat vem jag ska fråga:
  1. När man äter vitaminer, är det då bästa att äta exemplevis fristående D-vitamin, C-vitamin, B12 eller liknande, eller är det smartast att äta tabletter/kapslar som innehåller flera vitaminer och mineraler?
  2. Jag har extremt mycket huvudvärk, och absolut inget hjälper. Försöker dricka mycket vatten osv, typ med salt eller citron i (har hört att det gör att kroppen lättare kan ta upp vattnet), kollat min syn osv, men inget hjälper. Kan det vara så att jag har brist på någon särskild vitamin/mineral?

  Kram på dig!

  Sofia 2016-08-10 22:11:20
  Svara
 • Hej finaste du!

  Jag undrar om du någon gång provat juice detox? Isåfall hur gick det för dig? Och har du några recept på juicer som passar för juicedetox eller några tips på hur man bör tänka eller vad man ska ha i? Tänkte nämligen prova på detta och eftersom du kan allt om hälsa vill jag gärna höra din åsikt 🙂

  Kram kram

  Therese 2016-08-10 21:21:14
  Svara
 • Hej!
  Först och främst: tack för ständig pepp och inspiration genom din blogg, Instagram, youtube, podd osv. 😀
  Till det andra, till hösten blir jag student.. med andra ord får jag en stramare budget. Såååå min fråga är:
  Tips på hyfsat billig men nyttig/vegansk mat man kan äta som student?
  Börjar få lite småttpanik över att jag kanske bara måste äta eldoradonudlar för att det är billigt … hehe

  Tacksam för svar!
  Ha det bra! Puss och kram.

  Kajsa 2016-08-10 21:20:56
  Svara
 • Looks so good! ? Använder du frysta eller färska blåbär?
  Kram

  Julia 2016-08-10 20:34:31
  Svara
 • Va sugen jag blev på blåbär nu, ser såå gott ut! 🙂

  Sofie 2016-08-10 19:07:44 http://www.devote.se/sofiegabrielsson
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en ätstörning, men det har nu gått ett tag och jag kommer nu tvingas att börja äta sådant jag inte vill. Det är exempelvis färdiga pommes, pizza, fikabröd m.m. Jag hävdar att det inte är något som man måste äta, men de fortsätter med att säga att man måste kunna och att man inte ska ha några sådana gränser. Hur tycker du? Tycker du att man bör kunna äta det? Gör du det? Måste man verkligen? Enligt mig klarar man sig mycket väl utan!

  Stina 2016-08-10 12:41:28
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Jag själv har nyligen tagit mig ur anorexi, så jag vet precis vad du menar. När jag var sjuk ansåg jag att bakverk och sådant med socker i var rena giftet och vitt bröd ska man inte äta. Men det psykologer och läkare menar, det är inte att man måste äta sådant som pizza och fikabröd varje dag, inte ens en gång i veckan eller en gång i månaden till och med. Utan det de vill få fram är att blir man bortbjuden, eller går till ett fik där det man vill ha inte finns, då ska man kunna äta det som erbjuds utan att må dåligt. Maten ger dig energi för att orka skratta och må bra, glöm inte det!

   Elsa 2016-08-14 21:49:44
   Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   ja man klarar sig utan men vad de vill få fram är att du ska kunna äta sådant utan att få ångest. Det gör inget om du äter det någon gång då och då. Jag kan göra det nu men kunde inte förr 🙂 Så följ din läkares order. Du klarar det! Kramar

   idawarg 2016-08-10 15:48:08
   Svara
 • Åh vad jag älskar dina veganska recept! Jag har under den senaste tiden börjat byta ut allt fler av mina måltider till vegetariska/veganska, och dina recept gör mig bara ännu mera taggad på det – vill testa alla 😀 Kram!

  Ida - På äventyr i Australien 2016-08-10 09:57:47 http://nouw.com/idajosefines
  Svara
 • Hej Ida! Jag har ganska nyligen börjat träna lite mer på gymmet. Just nu använder jag mina löparskor, vilket säkert inte är så bra, men vilka skor ska man egentligen köpa? Har du några rekommendationer? Jag brukar inte direkt träna kondition i form av löpning o.s.v. på gymmet, kanske någon cardioklass ibland där det ingår t.ex. lite hoppande, annars lyfter jag mest vikter och gör funktionella övningar. 🙂

  Linnea 2016-08-10 08:41:33
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Det funkar bra med löparskor i gymmet. Det viktigaste är att inte löpträna i fel skor men gymma kan du göra i de skor du tycker är bäst och cardioklasser med hopp i tycker jag löparskor passar bra då det är dämpning i dem 🙂 Kram

   idawarg 2016-08-10 15:49:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!